5 ks/Set Mužov Fúzy Osnovy Styling Nástroj Goatee Holenie Výbava Priehľadná Šablóna Mužov Fúzy Vzorkovníka Tvarovanie Starostlivosť o Tvár Starostlivosť

€3.61


Ideálny Fúzy Šablóny pre Mužov Starostlivosť o Tvár Priehľadné Blany Obrážačka na Stylovanie Brady

Fúzy Tvarovanie Nástroj Líniové Šablóny

Farba: Transparentná

Balenie: 5 ks Fúzy Šablóny

Popis: RÝCHLE a JEDNODUCHÉ ZASTRIHOVANIE - je To fúzy tvarovanie nástroj určený na upgrade vašej formovanie zručnosti sa dostať perfektné výsledky v priebehu niekoľkých sekúnd. Skrotiť svoje fúzy rastu s presnosťou orezávanie & styling a ženícha brady na dokonalý tvar zakaždým.

ZÍSKAJTE TVAR sa VÁM PÁČI - To úžasné chlieb tvarovanie nástroj vám pomôže tvar vašej tváre linky, dekoltu, čeľuste, fúzy, goatee, bokombrady a viac. Dokonca ponúka rôzne štýly - krivky vystrihnúť alebo krok strih pre vaše tváre, napríklad. Len výbere jeden sa vám páči

UŠETRIŤ VÁŠ ČAS A PENIAZE - Ak budete ponáhľať čas, nemusíte strácať čas a peniaze na holičstvo návštevy teraz, jednoducho použite stylovanie brady šablóny špirála dosiahnuť profesionálny vzhľad a dokonale symetrické brady zastrihávanie linky v priebehu pár minút doma.

PERFEKTNÝ DARČEK PRE MUŽOV - milujete svoje fúzatý mužov? Aj on miluje svoju bradu príliš! Kúpou tohto stylovanie brady špirála ako darček pre priateľa, manžela alebo priateľov, ktorí miluje formovanie ich fúzy pomôcť im dosiahnuť svoje fúzy štýly pre vyššiu úroveň. Ideálny fúzy tvarovanie výrobkov pre človeka extra chiseled fúzy.

{infomodule}

Štítky: kefa oholenie, holiaci strojček, holenie, štetec, sada, hrebeňom na bradu, nastaviť, fúzy goatee, 606 ložisko, misa oholenie, Fúzy Nastaviť, muž holenie kefa, muži móda.


( 2 Hodnotenie )

Počet