Pánske Sexy Kombinézach Penis Puzdro Zápas Singlet Kombinézu Bezšvíkové Sklzu Tielko Bielizeň Hombre Erotika Bodywear Šortky

€8.26


S:160 - 170CM

M:165 - 175CM

L: 170-180 CM

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Pozitívne (5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité. Prosím, že dvakrát pred odchodom nám spätnú väzbu.

2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), spätná väzba, alebo robiť podrobné hodnotenie. My sa budeme snažiť vyriešiť váš problém.

1. Budem loď vašej položka 3-7 dní po úhrade, ospravedlňujem sa za nevhodné

Doručenie je vykonané v súlade s medzinárodnými vzduchu dodávka normy, ale v niektorých prípadoch môže byť oneskorenie o jeden týždeň, alebo viac.

V prípade, ak tovar odložiť, prosím, nenechávajte zlé recenzie, alebo otvoriť sporu, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné, sme sa vyriešiť problém za vás.

2. Ak sa rozhodnete tieto spôsoby dopravy, poštovné bude účtované.

Štítky: krajina zápas tielka, kombinéza mužov, spodné prádlo, dámske erotika a sexy, zápas singlet chlapci, lycra penis, erot kostým, muži slip, catsuit muž, mens man trikot, kombinéza mužov sexy.


( 2 Hodnotenie )

Počet