Nepremokavé Cyklistické počítadlo kilometrov Cyklu Počítača Multi-Funkcie LCD Späť-Svetlo Displej Bicykel Počítač, Otáčkomer Bezdrôtové

€2.28


SUNDING Bike Počítača Rýchlomer Bezdrôtový Nepremokavé Cyklistické počítadlo kilometrov Cyklu Počítača Multi-Funkcie LCD Späť-Svetlo Displej

Funkcie:

MULTI FUNKCIE s AUTOMATICKÝM SPÁNKU a WAKE-UP--Bezdrôtový bicykli počítačové záznamy s priemerná rýchlosť, maximálna rýchlosť, aktuálna rýchlosť mph/km / h, jazda času, počítadlo kilometrov, hodiny, vzdialenosť, scan, údržba upozornenie.

Zakrivené štvorcového tvaru tela, rýchle reagovať stlačte tlačidlá, presné režimy zobrazenia, máte všetky cyklistické údaje jednoducho podľa tohto cyklistické počítača. Vnútorný snímač pohybu prebudiť počítač automaticky pri spustení cyklistické; bez prevádzky pre minút, bude režimu spánku, aby sa šetrila energia batérie.

ZELENÁ SPÄŤ-LIGHT DOSTUPNÁ a JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA--Stlačením ľubovoľného tlačidla v noci 18:00-6:00, zelené podsvietenie bude mať za 6 sekúnd automaticky, takže údaje jasne čítať v noci.

PRESNÉ Vzdialenosti Sledovanie Rýchlosti a Jasné, Veľký Displej-Ako nádherné čisté bezdrôtový prihláste sa ukázalo, že má stabilné bezdrôtový prenos, ktoré zaisťuje presné údaje o vašej jazda na bicykli, udržať vzdialenosť medzi počítačom a snímač menej ako 60 cm, aby boli plne komunikovať.

Veľký LCD displej a čísel ukazuje jasne a ľahko čitateľné údaje, viac bezpečné a pohodlné, zatiaľ čo na bicykli.

NEPREMOKAVÉ a ŠIROKÝ VHODNÉ--S gumovým krúžkom a full-utesnený plášť, tento bicykel rýchlomer je vodotesný a funguje skvele na daždivé dni, ako je obvyklé pri jazde.

Špecifikácie:

Materiál: technické plasty, elektronických komponentov

Displej: LCD displej

Veľkosť: 56mm*41mm*20 mm

Hmotnosť: 15 G

Farba:Čierna

Výkon: 1 gombíková batéria CR2032 na hlavu; 1 CR2032 tlačidlo batérie pre vysielač

Package Zahrnuté:

1 x Bike Počítača

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka. Vďaka !

Štítky: nastaviť indoor cycling, tacx, počítadlo kilometrov na bicykli tachometra, počítač cyklus bezdrôtové, mini gps tachometer, sunding mravec, magnet počítadlo kilometrov, cubrebotas ciclismo, cyklistické príslušenstvo rýchlomer bezdrôtové, káblové bike počítača kadencie.


( 1 Hodnotenie )

Počet