Kombinácia Kliešte Nástroj, pomocou Noža Upevnite Outdoor Camping Kliešte viacúčelový Nástroj Pinzeta Kľúča Nástroj Zmes Č Logo

€12.05


Funkcie: - Veľký vonku, kompaktný dizajn. - Multi nástroje s mini nôž, videl, skrutkovač, kliešte, kľúča a skrutkovač. - Čepeľ je možné otvárať a zatvárať jednou rukou pomocou žiletky slotu. - Klip bude držať nástroj vo vašom vrecku alebo na výstroj, ktorá dáva veľa všestrannosť. - Veľmi cool gadget nosiť. Typ: Multitools Pre: Dobrodružstvo,Camping,Auto,Lezenie,na Každodenné Použitie,Turistika,Domáce použitie,Motocykel,Horolezectvo,Cestovné Farba: Šedá Obsah balenia: 1 x Multi-funkčný Nástroj, Nastaviteľný Kľúč Čeľuste, Skrutkovač, Kliešte, Nôž Nástroj Nastaviť Prežitie Výstroj Nástroj.

------ Vitajte na mojom obchode, môj priateľ! ------ Sme sa zaoberá výrobou a predajom železiarskeho a nástroje. Naše výrobky sú vysokej kvality a nízkej ceny. Vitajte na kúpu alebo veľkoobchod. Ak máte akékoľvek otázky o produktoch a cenách, kontaktujte nás, prosím, ďakujem. O prepravu a doručenie: 1. Máme loď na celom svete (s výnimkou osobitných dôvodov).

2. Pre objednávky vyššia ako USA$5, vyberieme vysokej kvality, logistiky ako www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Epacket, alebo Čína Príspevok.

Ak to potrebujete, môžete si kúpiť veľa produktov raz akom poradí, než pošleme vám rýchlejšie logistiky.

3. Zvyčajne máme loď z objednávky do 1-2 dní po odmenu (s výnimkou pre prispôsobené a špeciálne produkty alebo dovolenku).

4. Ak máte špeciálne požiadavky pre balík colné vyhlásenie hodnota sumy , prosím zanechať odkaz v poriadku, ďakujem. O tom, že výrobok: 1. Všetky výrobky, budeme ich kontroly pred dodaním, a zabaliť ich za dostatočnú ochranu.

2. Nezáleží na tom, ako dlho po si ju kúpite, ak máte nejaké otázky týkajúce sa používania výrobku a iné problémy, môžete nás kontaktovať a my vám poskytnúť služby najvyššej kvality. O klienta okamžité správy: Zvyčajne budeme odpovedať na vašu správu cez deň od pondelka do soboty.

Ak nechcete dostávať včasné odpoveď, je možné, že naša strana je v noci, či to je dovolenka, počkajte nejaký čas,

Po budeme čítať vaše informácie, odpovieme vám čo najskôr. O Spätnej väzby: 1: Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám pozitívne hodnotenie a dať 5 hviezd spätnú väzbu

To by bol vďačný, ak by ste mohli pripojiť niektoré fotografie, ďakujeme vám veľmi pekne.

2: Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás v čase, dáme vám o rozumné riešenie, ďakujem.

Štítky: doner nôž, Skrutka fréza, BBQ, barbecue nôž set, knive, tong, multi funkčné kliešte, nôž s, nôž multitool, mäso ihly z nehrdzavejúcej ocele, forcep.


( 0 Hodnotenie )

Počet