Pro 6D predlžovanie Vlasov Stroj 2018 High-End 6D vlasy konektor Parochňu/Panenské Vlasy Kadernícke Konektor pre Salón

€175.33


6D predlžovanie vlasov systém je revolučný sušič na inštaláciu produkt, ktorý úplne zmení spôsob vlasy inštalácia, je jednoduchý, bezpečný a efektívny. 6D predlžovanie vlasov systém sa skladá z nasledujúcich položiek: 1. Inštalácia stroja 2. 6D pracky (s 10 kovové trubky 1,5 mm priemery na to, že Potrebujete viac nákup) 3. Odstránenie Plier 4. 6D kutikulu vlasov( Potrebné dodatočné nákup) 6D predlžovanie vlasov funkcie systému: 1. Nepoužívajte elektrickej energie, Životné prostredie 2. 20 minút inštalácie pre plnú hlavu( 30-50 riadkov) 3. Č pásky, Žiadne lepidlo, Bez chemických, Č klipy 4. Super ľahko ovládateľný to 5. Neviditeľné 6. Opakovane 7. Rýchlo odstrániť 8. S Kutikulu vlasov, najvyššej kvality vlasov( Potrebné dodatočné nákup) Vhodné pre všetky reálne predlžovanie vlasov, ako sú napríklad panenské vlasy, Remy vlasy, pravé ľudské vlasy rozšírenia. Bezšvové predlžovanie vlasov, neviditeľný predlžovanie vlasov, Prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku pre 6D vlasy. (Všimnite si prosím: všetky typy vlasov je potrebné osobitne spracované) Prepravné balenie zoznam: 1times6D predlžovanie vlasov stroj, 1times6D vlasy pracky odstránenie kliešte,

Funkcie druhá generácia stroja: druhá generácia stroja bol práve spustený, ktoré je zlepšenie upgrade na základe spätnej väzby od väčšiny užívateľov. 1. 6D-2CP čierna + fialová verzia rukoväť je aktualizovaný na uhlíkových vlákien materiálu, ktorý je relatívne vysoké náklady, ale svetlejšie hmotnosť. Bude to pohodlnejšie použitie a skúsenosti lepší. 6D-2AP zlata + fialová verzia je zliatiny rukoväť 2. Novo vyvinutý Vlasy inštalácie stroj (vyžaduje ďalší nákup, náklady 158USD), to je veľmi výhodné pre profesionálny salón telo opakovane inštalovať vlasy. ušetrite čas a výrazne znížiť intenzitu práce. Vlasy inštalácie stroj odkaz: https://youtu.be/vcfOnVJp2D8 3. Vlasy inštalácie pracky upgrade, kovový konektor vlasy button je v tvare C hookless dizajn, ktorý sa pripája priamo na vlasy zväzok a je bližšie k hlave. Množstvo vlasy predstavil sa zdvojnásobil, lepšie a pohodlnejšie. V tvare C pracky otvorenie je rozšírené, takže je jednoduchšie pre nováčikov na prevádzku. C-typ spony je zdvojnásobená, v sile a pevnejšie. Vlasy tlačidlo je navrhnutý s päť zväzkov, a interval medzi vlasy zväzky sa stáva väčší, pohodlné, a šampón je pohodlnejšie, ktoré môžu dôkladne čistí pokožku hlavy. máme špeciálny predaj na tento stroj vlasy, Ak máte záujem, prosím povedzte nám dĺžka vlasov chcete (skladom veľkosť:30 cm/35 cm/40cm/ 45cm/50 cm/60 cm/70 cm) a farbu (súpis dostupné farby: prírodná čierna/svetlo hnedá/tmavo hnedá, ak chcete, aby ostatné farby, môže byť prispôsobený, prosím zanechať odkaz na nás), dodávame vlasy je skutočné vlasy, môže byť horúce kulma alebo hot roll rovno, môžu byť farbené, môže unášať Zvyčajne, To trvá asi 30-40 riadkov 6D vlasy, aby plnú hlavu. (10 pramienkov vlasov pre riadok) V súčasnosti vlasy továreň má len 6D vlasy zásoby čierneho (1# a 1B# farby). Ostatné farby sú vyrábané na objednávku, minimálne objednávacie množstvo 20 riadkov. Custom color (vlastné farby doba výroby je cca 5 pracovných dní. Služba záväzok:

Dodávame kvalitné a služby pre všetkých zákazníkov. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po vašej objednávke. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Dlhodobý obchodný vzťah, ponúkame veľké zľavy pre našich stálych zákazníkov, sme si istí, zanechať veľký zisk pre našich zákazníkov. Robíme veľkoobchod hlavne máme skúsenosti na lodi tovaru hromadne pre všetky svety.

Zásielky:

1)Sme si pripraviť váš tovar ihneď po obdržaní vašej platby. Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou čas spracovania môže byť 1 až 3 pracovných dní.

2).Objednávky vážiace menej ako 2 KG, bude doručenia registrovaný letecky balíkovej pošte

Objednávky vyššia ako 2 KG, hmotnosť bude DHL/FedEx/UPS/EMS sú vždy boli použité v závislosti od krajiny vášho bydliska, budeme vyberať najlepšie pre vás.

3) skontrolujte si Prosím na vedomie, že budete zodpovedný za všetky colné poplatky, clo, DPH, dovozné dane, špeciálnym dodacím poplatky, ktoré spravuje vaša vláda, a manipulačné poplatky. Spojené Štáty, Austrália, Hong Kong, nebude mať žiadne dovozné dane. Tieto nie sú zahrnuté náklady na dopravu a manipuláciu s vašej objednávky, a sme schopní odhadnúť tie poplatky pre vás.

Návrat Politiky:

Ak akékoľvek problémy s kvalitou prosím, kontaktujte nás najneskôr do 3 pracovných dní po prijatí potvrdíme problém a aby zmluvu na riešenie s vami.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave, vrátený výrobok obsahuje balenie, ktoré nesmie byť poškodený

Štítky: vlasy ľudské parochňu, hairnet, kokosový olej doprava zadarmo, 6d predĺženie vlasov, difúzne olej, 6d rozšírenie, vlasy panenské vlasy, parochne, kokosový olej čína, shangke krátka parochňa, rovno panenské vlasy, parochne.


( 1 Hodnotenie )

Počet