Pôvodný Xiao Mi 20W Max Qi Bezdrôtovú Nabíjačku do Auta WCJ02ZM s Inteligentným Infračervený Senzor Rýchle Nabíjanie Auto Držiaka Telefónu

€23.04


Funkcie:

1. Elektrické skreslenie: Tento produkt obsahuje elektrické narušeniu funkcie, takže keď idete, telefón môže byť nabitá, akonáhle umiestnite do držiaka, bez komplikovaných káblov. A rameno môže byť až 81.5 mm po otvorení, adaptovať sa na trhu Väčšina mobilných telefónov, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie.

2. Indukčná varná svorka rameno: Tento produkt má zabudovanú skryté infračervený senzor. Mobilný telefón je automaticky spustená a uzamknuté v blízkosti svorky rameno, takže mobilný telefón nie je ľahké spadnúť aj keď brzda sa aplikuje na spomalenie je odovzdaný, a povrch cesty je narazil. Tento produkt podporuje multi-uhol zadarmo plynulú reguláciu, tak, že telefón môže byť pevné a používané podľa vašich návykov.

3. Dvojitý odvod tepla: Tento produkt má zabudovanú nezávislé ventilátor a kovov tepelné pad, ktoré môže byť rozumne nastaviť pomocou teploty, zníženie nabíjací výkon mobilného telefónu kvôli prehriatiu a výrazne znižuje čas nabíjania.

4. Viac ochrana: Tento produkt podporuje viaceré ochranné funkcie, ktoré možno ľahko vysporiadať s rôznymi abnormálne podmienky, ako je skrat a prepätie, a chrániť plnenie bezpečnosti.

5. Modrý krúžok svetlo a zakrivené sklo: Tento produkt používa integrované 2.5 D sklo ako materiál na plnenie panel na zlepšenie efektívnosti auta nabíjanie mobilného telefónu, takže nabíjanie rýchlejšie. Modrý krúžok v tvare vitajte svetlo sa rozsvieti po napájanie je zapnuté, a to môže byť vidieť v noci, keď jazdy.

Popis:

1. Táto nabíjačka má ochrana proti skratu funkcie ako "over-current, cez-napätie, ochrana proti preťaženiu, viac-teplota" chrániť svoju lásku stroj a nabíjačky zariadenia. To je hodnoverný produktu.

2. Podporuje elektrické skreslenie a bezdrôtové nabíjanie. To je tak v pohode a praktické auto držiak a šikovný vysokorýchlostné bezdrôtové nabíjačky. Podporuje 20 W MAX high-výkon, ktorý môže rýchlo Mi9 moc späť na 45% v pol hodinu, a to len trvá 90 minút na vyplnenie.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Model výrobku: WCJ02ZM

Typ rozhrania: USB-C

Vstup: 5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 5V/1.8 A, 20V/1.35 A

Výkon: 20W MAX

Materiál: PC + sklo

Veľkosť produktu: 117.2*73.4*91.7 mm

Výkonný štandard: T/CA101-2018Q320281DHR05

Package Zahrnuté:

1 x Xiao Mi Bezdrôtovú Nabíjačku do Auta

1 x napájací kábel

1 x napájací adaptér

1 x vložiť base

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: nabíjačka telefónu, mi xiomi, powr svete bezdrôtovú nabíjačku do auta, smartphone držiteľ vozidla auto, nabíjačka do auta mount, mi senzor, tao xiao mi max 2, prenosné auto bezdrôtová nabíjačka, xiao externý snímač teploty, podpora xiao 20w.


( 1 Hodnotenie )

Počet