Nástenné Závesné Wc Kefa Nastaviť, Stojan, Držiak, Mäkké Štetiny WC Príslušenstvo Kúpeľňa Mŕtvych Rohu Čistý Nástroj pre Domácnosť na Čistenie Nástrojov

€10.58


Bojíš sa o kúpeľňa upratovanie? Potrebujete silný čistiaci štetec, ktorý môže čistiť mnohých ťažko prístupných miestach? Bojíš sa, že nemáte dobré miesto, aby vaše štetce? Skúste tento wc kefa a držiteľ nastaviť, vyriešiť váš kúpeľňa čistenie problémy ľahko!

Funkcie:

Efektívne Čistenie: Lepšie prehĺbila čistenie priepasť, môže ísť hlboko do rúry a drážky, lepšie dosiahnuť na niektoré mŕtvych rohu, alebo pod-rim časti.

TPR Kefa Hlavu: je stredne mäkké, možno ohýbať voľne, bude poškriabaniu wc aj v prípade, ak kefka čistí hlavu wc s veľkou silou. To môže tiež byť ľahko čistiteľný, nemusíte sa starať o čistenie problém po použití štetca.

Jednotlivé Majiteľ: rieši problém, ktorý wc kefa má nikde na mieste alebo wc kefa nemôže udržať kúpeľňa čisté a hygienické.

Znížiť Zápach: Nie je pokrytie, kde kefa hlavu spĺňa rukoväť, keď dáte štetec do držiaka, môže blokovať vnútorné vôňa von, opustiť žiadne nepríjemné pachy vo vašej kúpeľni.

Priedušná Držiaku: držiak je odnímateľný a s sloty umožňujú vody a kanalizácie, aby sa odparuje rýchlo, umožňuje wc kefa na suché a mozgov ľahšie.

Protišmyková Rukoväť: rukoväť je ergonomická, že sedí vo vašej ruke úplne perfektne, humanized rukoväť, aby od sklzu a ohýbanie.

Kúpeľňa Dekor: môžete zavesiť na stenu bez vŕtania otvorov, alebo môžete ju umiestniť priamo na podlahe. S jej móda a jednoduchá, vyzerajúci, že môžete ísť s ľubovoľnom štýle, kúpeľňa.

Wc kefa súbor: wc kefy vyrobené z vysoko kvalitného pp+ TPR

kefa hlavy, antiadhézny povlak, žiadne nečistoty je možné pripojiť k štetiny a tým zabezpečuje klíčkov-free zóne.

Wc kefa, hlava je vodu-odpudzujúce, odstraňovanie ťažkostí odkvapkávanie.

Vybrané materiálmi, ktoré zaručujú kvalitu a dlhú životnosť. Rukoväť je PP materiál a poistné TPR wc kefa hlavu má vynikajúcu trvanlivosť.

Čistenie úsporu času. Ergonomické rukoväti umožňujú jednoduchšie čistenie a znížiť upratovanie čas. Pohodlné, non-slip rukoväť dizajn, balenie s stabilné a priedušná montáž základne, je dobre vetrané. Jednoduchý a krásny dizajn je prispôsobený pre vašu kúpeľňu.

Špecifikácie:

Farba:Ružová; modrý, zelený

Materiál:PP+TPR

Veľkosť produktu:98 × 43 × 365MM

Balenie zoznam

Obsah Balenia:

1x Čistiaca kefka

1x Skladovanie držiteľa

1x Nálepky

Štítky: valčekom, štetcom, valčekom, sklo orchidea, dekor valček, držiteľ kuchynský nástroj, valčekom nástroj, dekor valčekom, dosku umývadlo, keramické umývadlo, kúpeľňa ružová.


( 1 Hodnotenie )

Počet