Drop Shipping Autizmus Dúfam, že kríž puzzle Kus náboženské Prívesok s koženými Lano, Reťaz ID náhrdelník Autizmus Povedomia Šperky

€3.79


Popis

Drop Shipping Autizmus Dúfam, že kríž puzzle Kus náboženské Prívesok s koženými Lano, Reťaz ID náhrdelník Autizmus Povedomia Šperky

Produkt Materiál : Zliatiny Zinku,bez Olova,Nickle zadarmo

Miesto Pôvodu : YiWu, ZheJiang,Čína

Naše služby 1) Sme priamom závode, uisťujem vás, našej vysokej kvality, kontroly a konkurencieschopné ceny. 2) Dizajnéri z nášho vývoja, ktorí boli vždy zamerané na najnovšie trendy international. Móda nás privádza stovky nových vzorov každý týždeň, ktorý vám pomôže so pokračovanie nové produkty na predaj linky. 3) Sme pracovali v tejto oblasti viac ako 15 rokov, takže môžeme sľúbiť, čas doručenia a vysokej kvality na vás, medzitým, nebude strácať čas, pretože vieme, že vaše potrebujú podľa našich skúseností.

4) Skúšobnú objednávky a hromadné objednávky sú vítané. Rôzne tvary pre vaše vybrať, aj vaše návrhy a nápady k dispozícii, OEM a ODM dostupných služieb .

Spôsoby Dopravy

1.USA tým, ePacket ,iných krajinách čína príspevok air mail

2.ak objednávku suma je nad 200usd,vaša objednávka bude odoslaný do Express, ako

DHL,Fedex,UPS,atď.vyberieme vhodné expresný spôsob, ako pre vás.

Štítky: autizmus náramok, autizmus prívesok, studený dym zbraň, lekárnik t tričko, sand glow, autizmus náramok, 3d magic pen, kung fu župan, autizmus páse s nástrojmi, zlatá farba v prášku.


( 0 Hodnotenie )

Počet