Elektrické Burín Horák Záhrada Výstroj Burín Vrah Tepelnej Pletie Stick

€26.59


Popis:

1. Profesionálne pletie: Tento produkt využíva profesionálne technológie, maximálne teploty plameňa môže dosiahnuť 650 °C, môžu rýchlo a účinne eliminovať buriny medzi dlažobné kamene, záhrady alebo vjazdy.

2. Vysoká Účinnosť: burín horák kombinuje ultra-high 2000W a 230V výkon, čo umožňuje teploty až do 650 ° C a rýchle odstránenie burín. Kombináciou doplnkov, vaša práca bude veľmi účinné.

3. Bezpečné Použitie:v Porovnaní s tradičnými burín horáky, tento produkt nemusí byť používané s zemného plynu, ale používa elektrina, aby bolo efektívnejšie a bezpečnejšie.

4. Ochrana životného prostredia: Tento produkt funguje spôsobom šetrným k životnému prostrediu. Je poháňaný elektrickou energiou a nemá žiadny otvorený oheň. To neprodukuje toxické a škodlivé látky a plyny. Šetrné k životnému prostrediu, to nespôsobí škody na ľudskom tele.

5. Jednoduché použitie: zariadenie je ľahko ovládateľný a dobre funguje. Burinu horák je ergonomicky navrhnuté a rukoväť je ľahko uchopiť, čo je nepríjemné pre dlhú dobu používania. Tento herbicíd má kompaktný a inovatívny dizajn s odnímateľnou rukoväťou pre jednoduché skladovanie.

Funkcie:

1. Burinu horák je elektricky poháňané, energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu. To nevytvára otvorený plameň na zníženie rizika možných požiarov. To nevytvára toxické a škodlivé látky a plyny, a nespôsobí poškodenie ľudského tela.

2. Burinu horák kombinuje super 2000W a 230V výkon, ktorý umožňuje teplotám až do 650Ã?°C a rýchlo remov buriny.

3. S extra dlhé trysiek, poskytuje koncentrovaný tepla na efektívne odstránenie buriny.Kompaktný a inovatívny dizajn, odnímateľná rukoväť pre jednoduché skladovanie a vstavané skladacím stojanom.

Špecifikácie:

Typ: Burín Horák

Napájanie: elektrická

230V/50Hz , 2000W

Minimálna teplota: 60Ã"Æ'üÅ'550L/min

Maximálna teplota: 650Ã"Æ'üÅ'550L/min

CertificatesüŠḃ GS CE, EMC, ROHS

Konektor: EÚ

Farba: červená

Package Vrátane:

1 * Burín Horák

Štítky: tráva odstrániť, extraktor burín, záhrada burín, termálne weeder, thc burín, trávnik zastrihávač, elektrické weeder, weeder, záhradné náradie burín, postrekovač burín.


( 0 Hodnotenie )

Počet