Mamiam Prírodné Modrá Flash Labradorit Korálky 10 mm Hladké Voľné Kolo Kameň Diy Náramok, Náhrdelník Šperky Čo Gemstone Dizajn

€17.36


Prírodné Modré Flash Labradorit 10 mm Hladké, Okrúhle Korálky Diy Náramok, Náhrdelník Šperky Čo Lištovanie Drahokam Darček Dizajn · Materiál: Labradorit

· Podržte o:1mm

·Farba:Prírodné

·100% nové

· * Množstvo:

10 mm: aspoň 36beads/oblasti činnosti/set

Vitajte v našom obchode!

· Môžete kombinovať všetky položky z nášho obchodu spolu.Veľké zľavy pre veľké veľkoobchod objednávku!

· Objednávky je viac than200 USD, pošleme ho EMS alebo DHL zadarmo.

· Zmiešané objednávky, vítané!

O Preprave:

· Vaša objednávka bude odoslaný podľa vašich www.tantra-egypt.sk adresu, prosím, potvrďte svoju adresu znova.

· Všeobecne platí ,že máme odoslané prostredníctvom čína príspevok vzduchu, dodacia lehota je 15-39 dní a trvá 7-12 dní od EMS/DHL/FedEX.

· Všetky objednávky sú odoslané do 3-7 dní.

· Nenesieme clo alebo dane,ak pozemok je spot-kontroluje colné,prosím, choďte na vzdialenosť,najmä rýchle doručenie zásielok, ako EMS/DHL/FedEX.

· Niekedy by byť dlhšie z dôvodu nepriaznivého počasia,čas v colné odbavenie.Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.Kontaktujte nás prosím v prvom rade,a pomôže vám sledovať.

Návrat Politiky:

· Nesprávny položiek poslal k vám, má položka množstvo problémov, môžete požiadať o vrátenie peňazí alebo výmenu.

· Plnú náhradu nebude poskytnutá položky sa vráti na svoje pôvodné podmienky.

· Ako vracajúci sa nepáči položka v dobrom stave,kupujúci by mali platiť dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli.Niektoré krajiny majú voľný návrat,pozrite si časť "bez Návratu", aby ste získali viac informácií.

· Výnosy musí začať tým, že kupujúci do 15 dní od dátumu dodania.

Spätná väzba:

· Ak ste spokojní s našimi výrobkami,prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a Päť Hviezdičiek Detail Hodnotenie Predajcu.Váš súhlas je najviac povzbudiť sa pre nás!

· Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu , prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme radi vyriešiť problém,100% spokojnosť zaručená!

· Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité.

O Nás:

· Prestyle Drahokam on-Line Obchod je v Guangzhou,Čína,je profesionálny veľkoobchod korálky,šperky a doplnky,spotrebný niekoľko tisíc high-kvalitné výrobky za veľkoobchodné ceny. Tu môžete získať najširší výber semi-vzácny drahokam produkty. To je naše veľké potešenie predstaviť naše krásne výrobky pre vás.

Štítky: krúžok zultanit, vták feeder vonkajšie, natual drahokam korálky, modrá prívesok, drahokam korálky ab, fialová drahokam zafír, Opal, guľôčky modrý kameň, chrysocolla kameň, guľôčky pre jewelri, aby.


( 3 Hodnotenie )

Počet