Veľká Veľkosť Veselé Vianočné Samolepky na Stenu Módne Santa Claus Okna Miestnosti Dekorácie PVC Vinyl Nový Rok Domova Vymeniteľné

€2.31


Popis Výrobku:

Typ Položky:Nálepky Na Stenu

Farba:Viacfarebná

Funkcia:Nepremokavé

Materiál:PVC

Veľkosť(dokončiť):58 x 52 cm/22.8 x 20.5"

Funkcie:

1. To je šťastné a Veselé Vianoce, stena nálepky, dodáva silný festival atmosféru pre váš domov a robiť si môžete vychutnať DIY procesu.

2. Vyrobené z PVC, je vodotesný a ecofriendly.

3. Jednoduché použitie. Použitie: 1. Pred vložením, uistite sa, že povrch vkladanie pozícia je čisté a hygienické. 2. Pri lepení veľké oblasti nálepky, kôra z rohov, a zároveň sa držať, kým pomaly odlúpnutie spodný papier. V tomto procese, pomocou kus mäkkú handričku pomoc na hladké nálepka bude lepšie ako vyhladenie nálepky ručne, a to bude hladšia a nie je jednoduché na výrobu bublín. 3. Ak ste zaniknúť nálepky, bezstarostne, prosím opatrne odlúpnite a znovu prilepiť, venovať pozornosť lúpať a nie vytiahnuť ťažké, aby sa zabránilo poškodeniu nálepky.

4. Vhodné odstrániť a nie opustiť všetky nečistoty a škvrny na povrchu po odstránení, bezpečné pre váš nábytok.

5. Vhodné pre steny, chladnička, dvere a podobne.

Balík Obsahuje:

1 x nálepka na stenu

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

3. 1.00 cm=0.39"

Štítky: junior izba dekor, kvet nálepka na stenu, pôvodný vianočné ozdoby, africký američan vianočné dekorácie, nintedo izba dekor, kapitán amerika vianočné ozdoby, vianočné jasličky okenné dekorácie, škandinávsky vianočné dekorácie, nodic izba dekor, deti vonkajšie hračky.


( 0 Hodnotenie )

Počet