Zdaniteľná Elektrický Holiaci strojček Mužov Fólie Slim Holiaci strojček Vratné Britva Starostlivosť o Tvár Nástroje HY99

€9.09


body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Spoplatnené Elektrický Holiaci strojček Mužov Fólie Slim Holiaci strojček Vratné Britva Starostlivosť o Tvár Nástroje HY99

Funkcia:

1. Ľahko sa prenáša, je dobrou voľbou pre vás na cestu a dať darčeky pre priateľov a rodinu.

2. Vstavaná batéria, napájací priamo nabitá, zabudovaný nabíjací konektor, tam je indikátor nabíjania.

3. Vratné frézy, hlavu, to môže vyhovovať obrys tváre, keď holenie.

4. Umelé dizajn, cítiť sa dobre, veľmi šikovné, pevné a pohodlné holenie.

5. Luxusné pevná väzba, viac osobného vkusu, výraznejšie.

6. Nezávislé single-vedúci vratné plávajúce fréza hlavou dizajn, automatický mlecie nože frézy čisté. Pri holení, listami a tvrdej zliatiny oka kryt sú priebežne zemi, takže listy sú často zahrotené.

7. S škrabanie uhol, štýlový vzhľad.

Popis:

Farba: Čierna, biela

Cutter head: Single-nože vratné plávajúce cutter head

Funkcia: Holenie, strihanie vlasov , oprava rohy

Plnenie: 220v-240V 50HZ, nabíjanie konektor

Holiaci strojček čas nabíjania: 8 hodín

Holiaca hlava: 1* Vratné cutter head

Režim napájania: AC

Metóda čistenia: chemické čistenie

Holenie Tipy:

1. Použite teplú vodu zmäkčiť fúzy pred holenie, otvorené póry a čistí pokožku.

2. Ponorte holenie olej alebo holiace krém, aby holenie proces hladšia a ochranu pokožky.

3. Použiť holenie a votrite ho aspoň 20 sekúnd.

4. Kefa fúzy s holenie štetcom tak, že nie palicu na tvár a zjemňujú fúzy.

5. Vyberte si kvalitný holiaci strojček grip má právo hmotnosť a dobrú rovnováhu.

6. Škrípanie po smere rastu brady. Ak zadnej strane holenie spôsobí britva byť poškodený a fúzy môžu rásť do kože. Ak krku rastie v opačnom smere na tvár, napríklad, rastie smerom nahor, je potrebné holenie hore.

7. Nevzťahujú silný tlak na britva, v opačnom prípade to môže spôsobiť poškodenie britva a dráždiť pokožku. Len jemne zasuňte britva na tvári.

8. Po holení, opláchnite studenou vodou, aby pomáhajú zmenšovať póry. Je zakázané používať všetky alkohol-výrobky obsahujúce po holení.

9. V prípade náhodného poškriabaniu, prosím, použite navlhčenú Mingfan kameňa alebo balzam na pery pomôcť zastaviť krvácanie.

10. Potom sa, prosím, vyčistite holiaci štetca, kontrolu vlhkosti, a miesto kefku na holenie, stojan na sušenie.

1 x Britva

1 x Dátový Kábel

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: braue elektrický holiaci strojček, holiaci strojček, muži holiaci strojček, ikon elektrický holiaci strojček, holiaci strojček wahl, yoose elektrický holiaci strojček, holiaci strojček pre mužov, moser elektrický holiaci strojček, electr holiaci strojček, holiaci strojček braun.


( 0 Hodnotenie )

Počet