Aby pre Vodou Chladené Magnetické Trubice OM75P-11-EDYF Priemyselné Mikrovlnná Generátor pre Samsung Magnetické Trubice Generátor Trubice

€53.76


Samsung Vodné Chladenie Magnetické Trubice Parametre:

Model: OM75P-11-EDYF

Výkon: 1000-1250W

Hmotnosť: 1,0 KG

Ihrisku-Riadok: Dĺžka 11.4 CM Vysoký 3,5 CM

Vstup: 220V

Výstup: 2500V

Typ Chladenie: Vodou Chladený

Mikrovlnná Frekvencia: 2450hmz

Na Magnetron Princíp:

Magnetické Trubice Je Elektro Vákuové Zariadenie, ktoré slúži na Generovanie Mikrovlnnej Energie. v Podstate, To Je Dióda Umiestnená v Konštantné Magnetické Pole. Elektróny v Trubice Sú Riadené Konštantné Magnetické Pole a Konštantné Elektrické Pole Kolmo k sebe, Interaguje s Vysokou Frekvenciou Elektromagnetického Poľa a Premieňa Energia Získaná zo Konštantné Elektrické Pole do Mikrovlnnej Energie, Čím sa dosiahne Účelom dosiahnutia Mikrovlnnej Energie; Magnetické Trubice, Kvôli Rôznym Pracovným Podmienkam, to Môže Byť Rozdelená do Pulz Magnetické Trubice a Kontinuálne Magnetické Trubice. Na Magnetron o Die a Magnet Alebo Elektromagnet); Die Štruktúra Zahŕňa Anóda a Katóda, a, Energetický Výstup Generátora a Magnetického Obvodu Systém zo Štyroch Častí, Vnútra Rúry Je Udržiavaná vo Vysokom Vákuu Štátu. Magnetické Trubice Je Aplikovaná v Mikrovlnná Rúra Previesť Elektrickej Energie do Mikrovlnnej Energie cez Magnetické Trubice. Stálou Vlnou Magnetické Trubice Používané v Mikrovlnnej Rúre. Šírenie Rýchlosť Mikrovlnná rúra Je blízkou Rýchlosti Svetla, a To Môže Odrážať a Lámu sa počas Šírenia Procesu. To Má Tri Dôležité Vlastnosti Súvisiace s Vykurovaním. Mikrovlnná Stretnutia Kovové Predmety, ako je Striebro, Meď, Hliník, Atď., Čo Sa prejaví ako Zrkadlo Odráža Viditeľné Svetlo. Preto, Kovové Izolácie Mikrovlnná Sa Bežne Používa. Kovový Rámček a Vlnovodové Sú Bežne Používané v Mikrovlnnej Rúry, a Kovu Oka a Tvrdeného Skla Sa Používajú na výrobu protipožiarnych Dverí Pozorovanie Windows. Keď Mikrovlnná Spĺňa Izolačné Materiály, ako napr. Sklo, Plast, Keramika, Sľudy Atď., Že to prejde Hladko ako Svetlo Prechádzajúce cez Sklo. Preto, Izolačné Materiály Sa Bežne Používa na to, aby Materiál Vaničky bez toho, Kúrenie Účinok. Keď Mikrovlnná Spĺňa Materiály Obsahujúce Vodu Alebo Tuku, Môže Byť zaujatý vo Veľkých Množstvách a premenený na tepelnú Energiu. Mikrovlnná Rúra Používa Túto Funkciu na ohrev Materiálov Hlavné Produkty Predávané Sú: Priemyselné Mikrovlnná Vykurovacie Zariadenia, Sterilizácia Vybavenia, Sušenie, Priemyselné Mikrovlnná Vákuové Sušenie, Automatické Baliace Stroje, Priemyselné Mikrovlnná Frekvenčný Konverzie Prepínanie Napájania, Magnetické Trubice, Transformátorov, vysokonapäťových Dióda, vysokotlakové Kondenzátory, Vlnovodové, chladiaci Ventilátor a Iné Mikrovlnná rúra Príslušenstvo, Ďalšie Produkty, Viac Modelov, Kontaktujte, Prosím, Zákaznícky Servis.

Mikrovlnné Sušenie Rozsah použitia: lv qing Priemyselné Mikrovlnné Sušenie Stroj Je Široko Používaný, Jej Pôsobnosti: Potraviny, Korenie, Stavebný Materiál, Drevo, Výrobky z papiera, Chemických, Čaj Zápasov, Farmaceutické, Keramika, Poľnohospodárske a doplnkovú činnosť Produktov, čistiarní odpadových vôd a Iných Priemyselných Požiadavky v Oblasti Sušenia, Pec na Sušenie, Sterilizácia, Reakcie, Rozmrazovanie, Vákuové Spekanie, ťažby, Kúrenie a podobne. Napríklad: Box-Typ Mikrovlnnej Vlasov, Mikrovlnná rúra Tunela Vlasov, Vákuové Mikrovlnná na Vlasy. Priemyselné Mikrovlnné Zariadenia Sú Nasledovné: Poľnohospodárske Produkty, Vákuové Sušenie; Dreva Vákuové Vlasov; Mikrovlnná rúra; Mikrovlnné Sušenie; Mikrovlnná Sterilizácia Prostriedkov; Mikrovlnnej rúry Vykurovacích Zariadení; Veľké Mikrovlnná; Mikrovlnné Sušenie; Mikrovlnný Ohrev; Mikrovlnná Vykurovacie Pece; Mikrovlnný Ohrev; mikrovlnná Stroj;

Mikrovlnná Vykurovacie Zariadenia; Priemyselné Mikrovlnný Ohrev Stroj; Mikrovlnná Sušiaca Pec; Mikrovlnné Sušenie; Mikrovlnná Vlasov, Atď.

Štítky: snímač relé mikrovlnná rúra, kovové vodou chladený hotend, priemyselné potrubné súčasti, spp magnetron mikrovlnná rúra, mikrovlnná rúra samsung, magnetron mikrovlnná rúra, steny mikrovlnnej rúry, vodou chladený montáž, priemyselné dvere rúry, mikrovlnná kuchyňa tovar.


( 0 Hodnotenie )

Počet