Detská Baby Leta Krátky Rukáv Remienky Oblečenie Baby Boy Námorník Oblek s Námorníctva Klobúk Námorník Golier Deti Lezenie Jumpsuit Sady

€8.27


Profesionálne Dieťa Remienky, Telo Obleky, Kombinézach, Oblečenie Stanovuje Dodávateľ pre 0-24M, baby! Pôvodné Priame Predaje, na primárny zdroj, č stredne odkazy. Priaznivá cena, Vysoká Kvalita Záruka! Zdravie a Bezpečný materiál a textílie starostlivosť o vaše dieťa, jemná pokožka; Módny Vzor Štýl, Viac Farebné a dizajnové Možnosti pre vaše dieťa. OEM a ODM, Prispôsobenie sú Prijateľné, vitajte na dopyt.

Detská Baby Leta Krátky Rukáv Remienky Oblečenie Baby Boy Námorník Oblek s Námorníctva Klobúk Námorník Golier Deti Lezenie Jumpsuit Sady

Materiál: 100% Bavlna MÄKKÉ

Farba: Ako Na Obrázku Zobrazené

Módne Prvky: Námorník Golier s Námorníctva Klobúk

Módny Štýl: Roztomilý, Krásne, Módne

Vzor Typ: Tlačené

Occation: každý deň, Narodeniny, Festival, Fotografie, Šaty, Party

2 kusy v jednom balení.

Značka Veľkosť Fit Veku Handričkou Dĺžka Pás Spp 70 0-3 mesiac 43 cm (16.93 palce) 27 cm (10.63 palca)*2 14 cm (5.51 palca) 80 4-6 mesiac 45 cm (17.72 palca) 28 cm (11.02 palca)*2 14 cm (5.51 palca) 90 7-12 mesiac 47 cm (18.50 osoba palca) 29 cm (11.42 palca)*2 15 cm (5.90 palca) 95 13-18 mesiac 50 cm (19.68 palca) 30 cm (11.81 palca)*2 15 cm (5.90 palca) Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie

1.O farbu foto: Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, že farby zobrazené na fotografii sa nemusí zhodovať 100% tých, v položkách themselevs. Pretože uhol a svetlo, skutočný objekt sa môže mierne líšiť od obrázka, dúfam, že sa vám môže udnerstand!

2.O poslaní: budú Všetky položky loď sa v 2-5 dní po paymetn. Zvyčajne zasielame tovar cez Čína Príspevok Air Mail s trezorom a ochranný obal. To bude stáť 15 až 30 dní. Ak chcete získať dobré naliehavo, môžete si vybrať vyjadriť ako FedEx, DHL, UPS alebo TNT, ktoré môžu dodania v približne 5-8 dní, ale budete musieť zaplatiť dodatočné náklady na dopravu.

3.O Dovozné Daň: negeneruje clo alebo DPH vo väčšine prípadov, ak tovar nie je viac ako určitú hodnotu. Ale vy ste zodpovední za to, keď sa vyskytne.

4.Návrat Politiky:

a. Výmena alebo Zrušenie objednávky je akceptované pred tým, než bol dodávaný.

b. Vrátenie peňazí alebo preposielanie sú podľa nižšie podmienka: Aby stratila na ceste /, Aby sa vrátili do Číny kvôli náš rozum / Zákazník dostávať nesprávna veľkosť / Tovar, ktorý je poškodený na ceste .

c. Ak nie ste spokojní s kvalitou, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 5 dní od doručené dňom. Žiadosť položky sú zostala v pôvodnom stave a spiatočnou adresou poplatok sa hradí kupujúci.

5. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu s piatimi hviezdičkami, ak ste spokojní s našimi výrobkami a servis, sme ocenili to. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém a dať uspokojivú služby.

Ďakujeme vám za vašu návštevu a prajem pekný DEŇ:)

Štítky: autor strampler dieťa, námorník, novorodencov novorodenca, chlapec námorník oblek, dieťa opice, baby boy romper ls, vyhadzovač, námorník oblek, dieťa otcovi deň oblečenie set, babi jumpsuit.


( 1 Hodnotenie )

Počet