Muži Nepremokavé Vietor Kabát Dlhý Rukáv Cyklistika Nastaviť 2021 Pro Team Mtb Cyklistické Oblečenie Nosiť Zimné Fleece Bunda Na Motocykel Vetru

€35.19


Poznámka: to len anti málo svetla, dážď, nie je možné použiť pri daždi kabát.

Poznámka: Ručné meranie, môže byť 1-3 cm chybu, môžete sa obrátiť na tomto nižšie snaží výsledky pri výbere veľkosti. (rukáv dĺžka od výstrihu na manžeta ), Tieto je Ázijských veľkostí, ktoré je menšie ako EÚ alebo USA veľkosti. Skontrolujte svoj výber veľkosti na základe našich návrhov a veľkosti grafu. Táto veľkosť grafu je len pre vašu informáciu, ak neviete, akú veľkosť zvoliť, obráťte sa na nás! Tento model sa hodí menšie, než je obvyklé, je lepšie vybrať jednu väčšiu veľkosť.

"pevné" znamená "vedľa pokožky" alebo "close-fit"

Package vrátane (Voliteľné Zmes 1/2/3 ):

Zmes 1.= Bunda + Nohavice Kombinácia 2.= Bunda len Kombinácia 3.= Nohavice len

Predajné Miesto

Reflexné pásky:

Mnoho reflexné materiály pridané na oblečenie, zvýraznite reflexné, na zaistenie bezpečnosti športy na noc.

High-density vetru textílie

Použitie 3-vrstvový zmesové tkaniny, Vonkajšia priedušná oka / Stredná nepremokavé membrány / vnútri thermal fleece. Odoláva chladu tempertures z -10deg.

Produkty Zobraziť Podrobnosti

Pre topy

Vyšší golier: Odolať studený vietor, zámok teploty,udržiavať v teple.

Značka zips: Vysoká kvalita VEOBIKE Značky zips, celý zips neviditeľný dizajn, vyzerá viac pekné, hladké bez bloku.

Dvojitý rukáv: Dvojité manžiet zabrániť studený vietor od zadania putá, udržiavanie teploty teplej.Môžete tiež skryť a skrátiť rukávy, s cieľom upraviť dĺžku rukávov.

Dres späť má 3 vrecká a 1 na zips, malé vrecká a 2 vrecká na prednej strane, nohavice majú 2 zips vrecká, nepremokavé dizajn, môžete dať peniaze, hodinky,ect.

Lem pružné spony: Môžete nastaviť šírku lem

Na Nohavice

Pracky dizajn, jednoducho sa nasadzuje a vzletu

Elastické pása, pohodlné a ľahké nosenie

Dokonalý steh dizajn, pevné a non-pád

Reflexné zips: reflexné zips na boku spodnej časti nohavíc. Na zaistenie bezpečnosti športy na noc.

Vonkajšia Tkanina

Použitie 3-vrstvový zmesové tkaniny, Vonkajšia priedušná oka / Stredná nepremokavé membrány / vnútri thermal fleece.

Vo Vnútri Textílie

Zimné thermal fleece, aby si sa zahrial. Môže vydržať chladné teploty -10deg.

Zobraziť Produkty

Prečo si Vybrať LEOBAIKY?

1, LEOBAIKY je profesionálne outdoorové športy factory,Zamerať sa na cyklistické na 10 rokov. 2, LEOBAIKY v súlade s medzinárodnými štandardmi výroby. 3, LEOBAIKY už dlho registrované medzinárodných značiek, a populárny v Španielsku, Francúzsku a mnohých ďalších Európskych krajinách.

Prečo LEOBAIKY cena je drahšie ako ostatné?

Naše ceny sú primerané,nie Sme súťažiť o cenu, sme sa vykonáva len kvalitu. Sľubujeme, najlepšiu kvalitu pre vás.

Spätná väzba:

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vrátenie a Vrátenie:

Ak nie sú žiadne problémy našich produktov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorení sporu, sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy za vás. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, alebo sme sa odmietne preplatiť. Za chybné položky, pošlite nám, prosím jasné obrázky.Vďaka!

Štítky: ale cyklistické nastaviť muž, handričkou cyklus, kite windsock, kabát muž, zimné ženy, cubrebotas ciclismo, bunda mužov zime, rámovanie santa cruz, spidi bunda na motocykel, rozprašovače na zimný kabát.


( 2 Hodnotenie )

Počet