Kovové Gyroskop, trojosový Gyroskop Klasické Hračky Tradičných Vzdelávacích Vysokej Kvality Tvorivý Experiment Magické UFO Spinner Dieťa Dospelých Darček

€5.98


Kovové Gyroskop, trojosový Gyroskop Klasické Hračky Tradičných Vzdelávacích Vysokej Kvality Tvorivý Experiment Magické UFO Spinner Dieťa Dospelých Darček

Hlavné Vlastnosti: - Vysoká kvalita: hračka vyrobená s bezpečnostným materiál , vynikajúce spracovanie, to je bezpečné a dostatočne odolné hrať. - Vhodné pre väčšinu ľudí: výrobok je zábavné, je to dobrý darček pre deti a úzkosti redukcia pre dospelých. - Kompaktný a prenosný: nízku hmotnosť, len dať to v taške, alebo dokonca rukou, ako plyšová hračka.

Poznámky: 1. Neodporúča sa pre deti do veku 3 rokov.

2. Prosím, uistite sa, aby vaše meno aj priezvisko . Vďaka. 3. Niektoré produktu môžete si vybrať farbu, ak chcete vybrať, môžete správu poslať k nám. Budeme sa snažiť urobiť to. 4. Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Vekové Rozpätie: > 3 rokov

Materiál: Bezpečnostné materiál Veľkosť: 7 cm Obsah balenia: 1 ks

Ako Hrať

Príručka ťahať lano štart .Vezmite lano cez malý otvor na hriadeľ, otočiť zotrvačníka a uviazať lano okolo hriadeľa. Pamätajte si, že v ľavej ruke pevne držiak by sa nemali dotýkať zotrvačník, a na pravej strane sa vytiahnuť dole a potiahnite krúžok.

O Zlé spätnú väzbu.

1. Drahý priateľ, prosím, láskavo kontaktujte sa s nami pred opustiť zlé spätnú väzbu .Niektorí priatelia sa nemusíte vedieť, ako ju používať, a daj nám zlé spätnú väzbu. Po kontaktovali sme s nimi, cíti sa veľmi ľúto, že sme tiež veľmi smutné. Máme radi všetky kupujúceho, prosím dôverujte nám.

2. Tento produkt je trochu ťažké pre začiatočníkov . Ale veľmi zábavné. To by sa malo začať s jednoduchým rotácie. Ak nie, môžete sledovať video vyššie . Ak nemáte kvapka ním opatrne, nestarajte sa o to. Len rub s brúsnym papierom.

3. Navrhujeme, aby olej stroj, ako ju prehrať . Krajiny colnej nie je možné odoslať olej. Prosím, skúste to sami, vďaka za pochopenie.

Štítky: lietať nova, magický trik, fidget hračky infinity holý farba, dvd magický trik, kinetická piesku hračka, flynova pro, flipo flip kovov, figet hračka, dospelých dvd video, dvd film.


( 1 Hodnotenie )

Počet