Dosková Hra fidget Hračky stres loptu Tvorivé Zostavené Stavebné Bloky Banka Odnímateľný Tehla Relaxačná Montessori Vzdelávacích

€8.94


modname=ckeditor

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: produkt je DIY vzdelávacie hračky, ale tiež môžu byť použité na uloženie mincí. To musí byť zostavený pred uložením mince. Veľmi zaujímavé, je vhodný ako hračka alebo k narodeninám pre deti By to krásny darček alebo ideálny doplnok k akejkoľvek kolekcie. Žiarivo farebné a príťažlivé pre batoľatá,babys a deti. Ľahko sa čistí, odstrániť výhodné zostavy,spotrebná schopnosť robiť rukami a s pomocou jeho mozgu. Peniaze Box len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia: Materiál: Plast, Priemer: app.16.5 cm/6.50 v Farba: Farebné Množstvo: 1 ks

Poznámka: Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah balenia: 1 x Peniaze Box

Štítky: fidget, antistresový, hra, box retro herné konzoly, plyšové, dieťa montessori, antistresový strane, dosková hra, vývojové náučné hračky, pop sz fidget hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet