Punk Štýl Nové Šperky Vysokej Kvality Sstainless Oceľový Náhrdelník Pre Lásku, Broskyňa Srdce Prívesok Pre Ženy Strany Darček Veľkoobchod

€3.09


Členenie položka opis

Nádherný Prívesok Náhrdelník Pre Ženy, Nový Materiál: 316L Nerezovej Stee

Veľkosť: Náhrdelník: 46 CM,

Balenie: funkcie opp tašky, obálky

Vhodné pre objektu: Vhodné Pre ženy

1. Sme doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/UPS alebo Hongkong Post / Čína Príspevok ,na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky:

Poštovné Spôsobom(zdarma)

Delivey Čas

Objednané Množstvo

Čína Príspevok Air Mail

15-60 pracovných dní

Hongkong Post Air Mail

10-30 pracovných dní

>=$20

EMS

8 až 12 pracovných dní

>=$200

DHL/ UPS/Fedex/ TNT

3-8 pracovných dní

>=$200

2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie.

Kliknite sem ak chcete vedieť viac o detail zásielky

Vráti

Ak nášho tovaru mať problém,ako je chybné,poškodené alebo zle z vašej objednávky, sa vracia sú povolené do 7 dní od prijatia tovaru a vrátil položka by mala ešte v pôvodnom obale.Garantujeme vrátenie peňazí do 30 dní..

Otázky a spätnú väzbu

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím, chatovať so mnou teraz alebo zaslať e-mail na nás. Sme odpoveď, že všetky naše e-Maily do 24 hodín alebo menej. Prosím, zanechajte nám 5 Star Pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka za váš čas a tešíme sa na podnikanie s vami.

Štítky: krém broskyňa, láska, ibiza ženy, punk top, jewerly nehrdzavejúcej ocele, milujem ťa, srdce necklac, neckless ženy, jednoduché broskyňa náhrdelník, prívesok srdce.


( 3 Hodnotenie )

Počet