Street Tancuje Breakdance Stenu, Nálepky Módy v Pohode detskej Izby Tanečné Štúdio obývacia izba tapety na Stenu nástenná maľba EB263

€5.77


Materiál:životné Prostredie priateľské vinyl

Tento Obtlačky Sú Skvelé Pre Zdobenie Vnútorné A Vonkajšie Povrchy A Môže Byť Aplikovaný Na Akýkoľvek Hladký Alebo Semi-Hladké Povrchy-Zrkadiel, Skla, Dvere, Nábytok, Autá, Kovové, Plastové A Steny.

Samolepiace die-cut vinylové nálepky ,jej č pozadí budú vaše steny vyzerá ako maľované.

42cm širokú x 57cm vysoký

56 cm široká x 76 cm vysoký

80 cm x 108 cm vysoký

110 cm x 150 cm vysoký

Farby, Ktoré By Mohli Byť Mierne Odlišné V Závislosti Na Vašom Monitore Nastavenie. vlastná farba je k dispozícii ,pls zanechať správu na vašu objednávku alebo "kontaktujte nás" na prispôsobenie farby,inak budeme loď predvolené alebo čiernu farbu. Pls nezabudnite zanechať správu na objednávku pre prispôsobiť dizajn ,môžete zanechať správu, ako je uvedené nižšie .

Štítky: magic tapety nástenná maľba, crystal tapety nástenná maľba, kvetinové tapety nástenná maľba, kvetinové tapety nástenná maľba, tapety, fólie nástenná maľba, tapety nástenná maľba, vesmír tapety nástenná maľba, jungle tapety nástenná maľba, anthropologie tapety nástenná maľba, sova tapety nástenná maľba.


( 0 Hodnotenie )

Počet