Benepaw Odolné Pískacie Gumová Loptička Pre Psov Počiatočných Odbúranie Stresu Interaktívne Netoxické Skákacie Zvieratko Žuvanie Hračky Floatable Hrať

€11.67


Silné a Bezpečnosť: Vyrobené z tela-bezpečné a tvrdej gumy, ktorá je trvanlivé a bezpečné dosť na uspokojenie a zmierniť pes je žuvanie nalieha.

Floatable & Skákacie: môže byť použitý vo vode pre triešti dobrý čas a jeho nepredvídateľné bounce poskytuje extra zábavu. Svetlé farby dáva lepšiu viditeľnosť a pomáha predchádzať gule od získanie stratených.

Odbúranie stresu: Pomoc psov s úzkosťou znížiť svoje úzkosti, držať ich obsadené, a čo je najdôležitejšie, majte svoj nábytok, prikrývky, steny, atď, trezor.

Zábava a Cvičenia a Interaktívne: futbal tvar je ideálny pre hádzať a hrá fetch v interiéri alebo exteriéri, obohacujú pes je každodenné cvičenie udržiavať ich aktívny a zdravý. Na vŕzgať je prázdno ešte viac vzrušujúce.

Ľahko sa čistí: gumový materiál je možné ľahko čistiť mydlom a teplou vodou. Meranie V CM Dĺžka Šírka Výška S 10.3 5.8 5.8 L 14.5 8.2 8.2 Meranie V Palcový Dĺžka Šírka Výška S 4.1 2.3 2.3 L 5.7 3.2 3.2

Veľkosť môže mať mierny rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Grip-priateľské textúrou dizajn je jednoduché pre psa skus

Pískacie, mäkké a trvanlivé

Náš pes pískacie lopta je vyrobená z netoxického prírodnej gumy, ktorá je neškodná pre vášho psa zdravia spolu s eko-šetrné cieľom pomôcť udržať bilancie uhlíka v atmosfére a súčasne nie spôsobovať akékoľvek škody na životnom prostredí. To pomáha svojho psa na kultiváciu dobrý zvyk žuvacie hračky namiesto nábytku a tiež konzumovať psa energie počas prehrávania

Účinné šmyku odolnosť / Vstavaný výskyt sentry

Štítky: draci psov, skákacie loptu psov, kong classic loptu hračka pre psa, disk psa, loptu psa, puppi hračka, led pet tag, pet krok, barbi tričko, pes.


( 0 Hodnotenie )

Počet