Rezací Stroj Pomocný Nástroj Výťah Videl Spodnej Platni Multifunkčné Kotúčová Píla Sledovať Rip-Rez Rezanie Palube Nástroje

€32.25


Funkcie

1. Tento nástroj set je pre vás na použitie s kotúčová píla s týmto výrobkom, môžete sa obrátiť obyčajnou okružnou pílou do precisions edge-riadený rezné nástroje.

2. Tento nástroj nastaviť tiež môže pracovať s doľava alebo doprava čepeľ píly, ktoré môže vám dáva lepší pomocou skúseností.

3. Zábradlie je z masívneho hliníkového materiálu, má dlhú životnosť, takže nie je potrebné to zmeniť, často, ktorý môžete uložiť svoje peniaze.

4. S univerzálnym záprahov, ktoré sa ľahko pripája na váš kotúčová píla a okraj-sprievodca vedie rez stright a presné.

5. Je ľahké nainštalovať, musíte najprv pripojiť okraj-sprievodca rall, potom orient-výplň pásy, potom pripojiť svoj kotúčová píla na sánky, skontrolujte polohu kurzora, a potom znova nainštalujte indexovanie zastaviť a posuňte sánky na železnici, nakoniec priložte-kurzor a určiť najužšej rez.

Špecifikácia

Materiál: Hliníková Zliatina

Farba: Bule

Balenie Obsahuje:

1 x Asistent Nástroje Sada

Štítky: face lift, plug videl, kotúčová píla pravítko, dinistor, videl tabl, kotúčová píla trati, gua sha valček, vŕtačka žehlička, kotúčová píla príruby, mini mitre videl.


( 0 Hodnotenie )

Počet