10pcs Jedlo Silné Magnetické Modul Spevňovače Spony Tlačidlá Pre Kabelka v Kabelke Peňaženku Plavidlá Tašky Diely Príslušenstvo DIY 16 mm 18 mm

€2.39


Popis produktu: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Železo Veľkosť: 16 mm, 18 mm Hrúbka: 1mm Každý set sa skladá z dvoch zaskočí a dvoch podložiek Každý modul má 2 jazýčkov, ktoré sú presadil textílie taške alebo v kabelke, potom zložené cez udržať ich na bezpečnom mieste hneď dva zaskočí sú v mieste, ktoré bude modul spolu, keď priniesol blízko pri sebe Skvelé pre šitie, plavidlá, oblečenie, tašky, scrapbooking, a väčšej Veľkosti, ako obrázok. Ručné meranie, tam je chyba asi 1mm. Poznámka: Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné. Sme vítaní, veľkoobchod, Prosím kontaktujte nás a my vám čo najvyššiu cenu : ) Náhľad:

Štítky: modul spevňovače kliešte, spona, tlačidlo pre handričkou, tlačidlo snap, tlačidlo snap šperky, vianočné modul tlačidlo príslušenstvo, vw passat tlačidlo príslušenstvo, príslušenstvo taška, kiss zámok, 18 mm modul.


( 4 Hodnotenie )

Počet