77 77mm Univerzálny Štandard Stredné Kovové Objektív Kamery Objektívy Kapota Držiteľ Tieni Skrutky Krytu pre Sony, Canon, Nikon Olympus Filter

€4.77


100% Úplne Nové, Nikdy Nepoužíval, Vysoká Kvalita, Rýchle Dodanie!!!

Doprava Zadarmo + Zadarmo Sledovacie Číslo

1Pcs 77mm 77 mm Profesionálny Univerzálny Štandard Stredné Kovové Objektív Kamery Objektívy Kapota Tieni Skrutky Krytu V Filtra Filtre Nite Mount

pre všetky Sony, Canon, Nikon Olympus Pentax Panasonic Samsung Fuji Film Fujifilm JVC Casio Sigma Minolta Kodak Leica Digitálnej SLR ZRKADLOVKY Videokamera DV Cam

Poznámka: Máme iné veľkosti Štandardné Stredné clona, z 49 mm - 77mm, prosím kúpiť od našej predajni, ďakujem!

Vhodné pre:

VŠETKY B rand Objektív s 77mm Filter Niť

POZNÁMKA: Prosím overte fotoaparátu je objektív veľkosť je 77mm pred nákupom, ďakujem vám veľmi pekne!

Úvod:

Tento Vysoko kvalitný objektív kapota môžu byť pripojené k 77mm objektív alebo filter niť. Môžete strieľať smerom k zdroju svetla s týmto clona. Táto clona môže chrániť pred špinou a škrabancami na objektív.

To môže zabrániť, aby sa nechcené okolité svetlo do objektívu a zabezpečiť, žiadne problémy s vignetting alebo motorových funkcií. Výhodou extra ochranu pred náhodným vplyvom.

Hlavnou funkciou clona je tienidlo objektívu od túlavých svetlo, zlepšenie kontrastu a kvality obrazu.

Ale bude tiež chráni pred hlaveň od nevyhnutné vplyvov proti steny, rámy dverí a iných real-životných prekážok a v nepriaznivom počasí, to môže pomôcť udržať vlhkosť a vietor-fúkané nečistoty z objektívu.

Kovové Skrutky Mount Objektív Kapucňou, kapucne možno použiť na digitálne fotoaparáty, digitálne zrkadlovky a filmové kamery s AK (interné Zameraným) šošovky všetkých značiek.

Farba: Čierna

Typ: Naskrutkujte

Materiál: Kov

Filter závit: 77mm

Balík obsahuje:

1 x 77mm Štandardné Stredné clona

Spôsoby dopravy:

USA poslal ePacket bezplatné číslo zásielky, je potrebné o 2-3 týždne USA (Doprava Zadarmo!)

Ostatné krajiny (s výnimkou USA), odosielané www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava zadarmo sledovacie číslo, väčšina krajín potrebovať asi 4 až 6 týždňov, niektoré ďaleko krajiny potrebujú 8 týždňov (Doprava Zadarmo!)

Doprava termín:

Pošleme na celom Svete.

Budeme loď, ktorú chcete si do 1-2 pracovných dní po zúčtovaní platby.

Zásielku je priamo z Číny cez registrované Letecky s Sledovacie Číslo.

To zvyčajne trvá 10 až 30 pracovných dní. Vzhľadom na rozdiely poštových služieb v rôznych oblastiach, v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie.

Akceptujeme DHL, alebo iné Express, ak potrebujete zmeniť spôsob prepravy, prosím kontaktujte nás vopred.

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

Vrátenie a Vrátenie:

Ak výrobok dostanete nie je, ako je popísané alebo nízkej kvality, sme sľub, že si môže ho vrátiť pred dokončení objednávky (po kliknutí na tlačidlo "Potvrdenie Objednávky Prijaté" alebo prekročiť potvrdenie lehote), návrat položiek musí byť v pôvodnom balení, a potom budete dostávať plnú náhradu, a vrátenie prepravné poplatky hradí predávajúci, podrobnosti o spôsob dopravy a platby poplatku by mala byť dohodnuté s predávajúcim vopred. Alebo, môžete si vybrať, aby výrobok a vybrať čiastočné vrátenie peňazí.

Kupujúci je zodpovedný za Dovozného cla, daní.

Záruka:

Poskytujeme jeden rok záruku. ( Batérie majú len 3 mesiacov záruka)

Spätná väzba:

Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť, Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme riešiť problém, kým si nie ste úplne spokojní.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: akvárium filter medium, meteor náhrdelník, nikon d3200, plátno skateboard, akvárium filter médií, nikon d5200, rozhovor pl, Filter Médií, nikon f, fotoaparát nikon.


( 1 Hodnotenie )

Počet