Push Up Rada Telo Budove Fitness Cvičenie Nástroj Muži Ženy Push-up Stojany s výučbou Tlač Pre Vnútorné TELOCVIČNI Telo Školenia

€28.45


Skladacia Push Up Doska s pokynmi, Tlač Telo Budove Fitness Cvičenie Nástroj Muži Ženy Push-up Stojany Pre TELOCVIČNI Telo Školenia

Popis:

Push Up je inovatívny farebne odlíšené pushup palube systém vzdelávania, ktorý posilňuje a formovanie celej hornej časti tela (hrudník, ramená, chrbát a ramená), pričom zapojenie svojich celkovej core.

Tejto náročnej sily a klimatizácia 10-týždenný program kombinuje push up s intenzívnou kalórií, spaľovanie kardio, plyometrics, a core cvičenia na tréning celého tela. Len 30 minút denne, vám bude rozvíjať svaly, stavať hornej a dolnej časti tela silu, spáliť kalórie a schudnúť.

Funkcie:

1. Rôzne farebne označené, push up rada ciele špecifiká svaly pracovali (Modrá-hrudníka, Červená-ramená, Žltá-späť, a Zelená-triceps)

2. Heavy duty "Plug & Stlačte" push up palube systém s viacerými pozíciami a uhly, že tvarovať a maximalizovať hornej časti tela definícia

3. Spáliť kalórie a budovať silu vďaka tejto inovatívnej pushup systému, čo vedie cez celého tela sily a klimatizácia cvičenie.

4. Prenosný, Jednoduchý, Montáž a Skladovanie.

5. Premium, Zhora, protišmykové Rukoväte.

Špecifikácie:

.Skladací Typ

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Hmotnosť výrobku: 1400g

Veľkosť podporu dosky: 620*195*18.5 mm

Zložený: 320*195*37mm

Modrá hrudníka, červená rameno, žltá späť, zelená triceps

Čierna rukoväť pár

Používa: cvičenie chrbtové svaly a brušné svaly.

Štítky: rada držiteľ kuchyňa, anjel meč, multi vrstva polica, košík umývadlo, rada stojan, čínsky meč dao, jedlo mozgov polica, stojan na drepy, rada polica, kawashima meč.


( 0 Hodnotenie )

Počet