Auto Auto Náboj Kolesa Čistiaca Kefa Flexibilné Dlhá Rukoväť Premium Vlna Auto Rim Kefky Mäkké Vlákno Auta Pneumatiky Čistiaca Kefka

€5.85


Špecifikácia:

[Typ]: Auto, Koleso & Rim Kefy

[Materiál]: PP Rukoväť + Vlna Kefa

[Funkcia]: Auto, Upratovanie, Čistenie Kolies, Rim Čistenie

[Usage]: Auto, Koleso & Rim

[Funkcie]:

Pôvodná Vlna Kolesa Čistenie Kefkou;

Rozšírené Bezproblémové Rukoväť;

Rôzne Veľkosti od malej, strednej až veľkej veľkosti.

3ks Balenie Hladké Dlhá Rukoväť Premium Vlna Wheel Brush môže prispôsobiť všetky sortiment auto podrobne čistenie použitie.

Funkcie:

*1. Aby vaše auto bez poškvrny: dosiahnuť vzhľad čistých kolesá & ráfiky vo vnútri a vonku, odstráni cestnú špinu a brzdného prachu bez poškodenia vaše kolesá alebo sa dostať ruky špinavé.

*2. Bezpečné použitie: skvelý dizajn pre získanie do podvozkových šácht, bez toho aby vaše ruky v ohrození. Odolná polypropylénová rukoväť, štetec konci vyrobená z hustej, absorpčné syntetickej vlny mikrovlákna (metal-free).

*3. Nie je na škodu, aby vaše auto: eliminuje wheel cleaner drmolit (obstojí žiadne čistiace prostriedky) a zabraňuje poškriabaniu, kefy nebude zanechať škrabance, scuffs, škrabance, alebo iné poškodenie vášho vozidla ráfiky aj v prípade, že sú maľované.

*4. Kompletné čistenie pokrytie: pružná (nie ohybné) kefa konci sa dostať do rôznych ťažko dosiahnuteľných oblastiach. Veľká kefa na dosiahnutie hlboko do kolesá a čistenie podvozkových šácht na vozidlá a Prívesy. Stredné kefa pre stredné a malé kolieska medzery, vzduchových výustiek, dvere, džemy, a motor oblastiach. Malá kefa malé medzery ako sú grily a úzke hovoril kolesá.

*5. Jednoduchá starostlivosť: plyšové dosť dobre pracovať s mydlovou vodou a dostatočne dlhý na dosiahnutie hlboko do podvozkových šácht. Nebude drmolit, ako sú plastové kolieska čistiace prostriedky; bezprašnou a jednoducho opláchnite vodou a mydlom a dôkladne vyschnúť, alebo suchý vzduch, takže čistenie je jednoduché a bez námahy.

Balenie zoznam:

1 * Kolieska čistiaca kefka

Bezpečnostné opatrenia:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: hubky gumené kolieska, ftth, auto pneumatiky kia, Čistá vlna, biela čistiaca kefka, pneumatiky vosk, kefa koleso automobilu, rukoväť vlna kefa, hrubé, micro fiber auto, 14 palcové kolesá.


( 1 Hodnotenie )

Počet