PRE BENZ B200 GPS, MP3, MP4 BT Vstavané rádio Windows CE 6.0

€207.83


Voliteľné:

1.Podpora DVR Funkcia :Podpora DVR pre predné,bude to nech vaše cesty, viac bezpečnosti. 2.Podpora Externých DAB Prijímač (Ovládať Toush Obrazovky) 3.OBD Podporu TPMS, Po inštalácii tpms, môžete skontrolovať tlak v pneumatikách vozidla na naše obrazovky výrobku. 4.Podpora TV:môžete podpora DVB-T2/ISDB-T,s našimi DVB-T2/ISDB-T box a konektor,môžete prevádzkovať na naše auto DVD obrazovke 5.Podporu parkovacia kamera,pri cúvaní autom to bude fungovať automaticky,môžete ho zobraziť revering sledovať.

PRE BENZ B200 GPS, MP3, MP4 BT Vstavané rádio Čierna Farba, Windows CE 6.0

Volant Ovládanie

Kompatibilné s väčšinou volantu ovládacie funkcie. Jednoduché prepínanie skladieb, kanál, a upravte nastavenie hlasitosti vám bezpečnejšie a príjemnejšie cestovanie.

Podpora viacerých jazykov

Podpora viacerých jazykov ,a to až do 70 Národných Jazykoch.

FAQ

Otázka, Či Práca riadenia krúžiť kontrolu? áno, samozrejme,funguje to perfektne . Otázka B, prečo žiadame klienta dashboard(staré rádio)? musíme skontrolovať, či rám je fit, a Máme naše vlastné továrne a profesionálny tím. Sme nie len predávať, ale aj v práci aj po predaji. Naša spoločnosť je princíp je "užiť si vaše auto život" Otázka C O služby? Naše produkty majú 3 roky záruka, a na akékoľvek otázky, môžete nás opýtať ,Sme boli profesionálnych inžinierov

Skontrolovať pred odoslaním

Ak je vaše auto palubnej dosky je rovnaký ako tento obrázok nižšie ,môžete uskutočniť platbu priamo tak, že zabezpečíme dopravu pre vás .

GPS Navigácia

Najnovšie údaje máp pre 45 východoeurópskych a západoeurópskych krajinách a v POI Databáze. Poznámka: aj My máme GPS pre USA, Kanada, Izrael, Austrália,Nový Zéland, spojené arabské emiráty a Afrických Krajín.

RIEŠENIE VÝKON :800*480

800*480 vysoká hustota pixelov poskytuje úžasne žiarivé a vizuálne efekty, zatiaľ čo dotykový displej ponúka pozoruhodne tekutiny a tuitive prevádzky.

Práca s predná kamera

Predné usb fotoaparát s digitálnym spracovaním signálu obrazový procesor nainštalovať kamery môžete ovládať dvr na displeji.

REVERZNÉ OBRÁZOK

Reverzné auto jasnosti môže byť vidieť po auto evidenčné číslo.

Podpora TPMS

Potrebujete kúpiť TPMS samostatne, zobrazenie teploty a tlaku vzduchu v pneumatikách s vysokou presnosťou sledovať 4 pneumatiky na obrazovke pre bezpečnú jazdu.

Bluetooth

Uskutočnenie hands-free hovoru /Bluetooth hudba

Stereo Testu Krok Diagram

Budeme testovať každé auto dvd pred odoslaním von, aby sa ubezpečil, dostanete dasaita nádherné. Skontrolujte testu krok a dopĺňa takto: 1.Napájanie na-2.Štart logo-3.Preload Mape-4.GPS Testovanie-5.Rádio Testovanie-6.Bluetooth-7.Hudba Testovanie-8.Internet Testovanie-9.Trik Pena Package-10.Obal Balíka

Po-predaj

Prvá situácia: príjem-kontrola tovaru-žiadne poškodenie-prihlasovacie meno potvrdiť-riešenie úspech. Druhá situácia: príjem-kontrola tovaru-Poškodenie alebo chybné výrobky-fotografovanie - Podanie certifikáciu podľa prepravná spoločnosť-Pošlite nám-my doručenia package-Návrat na vrátenie peňazí na váš účet.

ZNAČKA PRÍBEH

ZWNAV High-end Značky, Auto Diely Trhu Aotsr sú odhodlaní vyrábať high-end , nákladovo efektívne auto diely,ako napríklad AUTO DVD systém, autorádio, FASCIA ,CAR DVR,AUTO BEZDRÔTOVÚ NABÍJAČKU...a tak ďalej. Máme fabriky a nezávislé výskumné a vývojové tímy na projektovanie a výrobu exkluzívnej privátnej model produkty s prispôsobeného konfigurácie. S kvalitou výrobkov, výborná predpredajný a popredajný servis a viac ako desať rokov na trhu, skúsenosti. AOTSR majú dosiahnuť brilantné úspechy, získal obrovský predaj a dobré meno na celom svete.

Štítky: logo značky mercedes b200, linux windows phone, bt stĺpec, cavempt, gna mercedes, sklad, mercedes benz triedy, mersdes w204 rádio, m3 prehrávač, bluetooth, ios rca kábel.


( 0 Hodnotenie )

Počet