100 M/Roll Biela Nie Známky 1/4" 6.35 mm PE Rúrky pre potravinársky Zavlažovanie Záhrady Poľnohospodárstvo Hadice Misting systém Trubice s Tube Cutter

€8.27


Členenie položka opis Mate ria l: High-Kvalitné PE,Jedlo Úroveň , Non-jedovatý , Nie je Malé,Vysoká Intenzita , Vysoká Flexibilita, Farba: Čierna alebo Biela Dĺžka: 10 m, alebo 20 M Vonkajší priemer: 1/4 " (6.35 mm) priemer: 1/6 palca (4.25) v mm Pracovný Tlak: <1,5 MPa / 15bar / 217.5 psi prevádzková Teplota: -40℃~60℃ Funkcie: - Pomocou spojovacích odlučovače vody, čistá voda stroj, rúry stroj atď. - sa Vzťahujú na Reverznej Osmózy vodovod, domov a Bytov V Súlade Filtre ATĎ. - Dobrý flexibilitu, jednoduchú inštaláciu - Tesniaci je dobrý, nebude úniku - Nosenie na všetky druhy vonkajší priemer s 1/4 " - Úplne nové a vysokej kvality - PE sortiment plastového potrubia je určený na lineárny Polyetylén s nízkou objemovou za studena a občasné teplej vody. - Naše hadice poskytuje výhody širokú teploty a tlaku vhodnosti, rada chemickej kompatibility a je vyrobené z ne kontaminácie materiálov. Package Zahrnuté: 1 Rolka(100M 1/4 palca Trubice Biela Alebo Čierna) + 1piece tube cutter

Zobrazenia Položky:

Package & Dodávka: Rýchle dodanie je pre nás veľmi dôležité. Výrobok bude dodaný do 3 dní (okrem sviatkov a verejné povolanie) po platby prijaté. Ako na prepravu spôsobom, budeme vyberať najlepšie a najrýchlejšie jeden pre vás podľa rôznych krajín. Všetky naše prepravné spôsob, ako sa majú sledovacie číslo. Ak ste z Ruska, prosím, nechajte vaše celé meno sa mi,vďaka!! Ak sa rozhodnete, DHL alebo Fedex,politiku každá krajina je iný, budete musieť zaplatiť dodatočné colné poplatky.Nemôžeme ovládať. Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky. Prosím, nechajte správu na mňa. Každý kupujúci má povinnosť vymazať ciel.Ak zásielku nie je možné zúčtovať, to bude zničená. To bude veľmi veľká strata.Ak chcete zabrániť strate. Prosím vyberte vhodné prepravné služby.ďakujem.

O spätnú Väzbu: Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, ✍ úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás ✍ keď ste spokojní s našich produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak nie ste spokojní s produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme!

Štítky: kamienkové dlaždice, priehľadnú hadicu na vodu, telefón stick, gardena postrekovač, pre hadicu na vodu, kvapkové hadice, postrekovač trubice, záhradné hadice cievky, vnútorné zariadenia polica, shapeoko.


( 3 Hodnotenie )

Počet