Letné dámske topy a blúzky 2019 módne polovičný rukáv V Krku výšivky bežné, Blúzky, Košele ženy

€12.96


Veľkosť je Ázijských veľkosť, iný s Ruskom, Európskej a NÁM veľkosť. Ak nemôžete potvrdiť, veľkosť, prosím, kontaktujte ma.

Ázijské Veľkosť

Poprsie

Dĺžka

Shouler

XL

96 cm

70 cm

37 cm

2XL

100 cm

71 cm

37 cm

3XL

110 cm

72 cm

38cm

/

/

/

/

Tento veľkosti oblečenia informácie sú len pre referenčné účely, prosím, dovoľte 1-2 cm (1 cm=0.39 palca) rozdiely vzhľadom na ručné meranie, kontrolu nad podrobné meranie starostlivo vybrať správnu veľkosť.

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od vášho monitora

Zvyčajne používame medzinárodné ekonomické poštovné,Čína Príspevok(18-60 pracovných dní), Prosím kontaktujte nás, ak nechcete dostať po po uvedenej dobe(niektoré zásielky dostať oneskorené sometimesBecause medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými neistý faktory:colná,lety,počasie,vojny,obchodná politika, atď.Sme určite bude riešiť problém, a aby vaše satisfiedADDITION:Ak sú položky sú naliehavé pre vás,odporúčame vybrať international express spôsob, Ako EMS,DHL,UPS,TNT,FEDEX, ktoré sa berú iba 3-7 pracovných dní,tak ako Tak.Navyše, náklady na dopravu sú na kupujúci' accountNOTES:všetky výrobky, ktoré budú označené darček alebo vzorky pre lacné calue znížiť vlastné taxlower calue bude zabrániť alebo ich minimalizovať vaše dovozné dane .kupujúci sú zodpovední za akékoľvek clá alebo poplatky.

Štítky: výšivky tričko ženy, kúpeľňa mat pvc, odpadových vôd, šaty červené ruže, karburátoru cbr, Textílie, klobúk lete ženy, luxusná kabelka predaj, šaty letné, bavlnená tkanina tlač.


( 1 Hodnotenie )

Počet