Mikrofón Vietor Sn, Päť Dverí Zvukovo Izolované Pokrytie, Zvukovo-Izolačné Blowout Prevencie Netto Zníženie Hluku Rada

€27.64


Eliminovať Rušenie : mikrofónom, izolácia štít je zložený z piatich dvere, a na vnútornej strane je vyrobená z absorpciu bavlna izolácie, ktorá môže znížiť odraz zvuku počas nahrávania.Robí svoje vokálne skladby, ktoré trochu jasnejšie.

Skladacia a Prenosné: skladanie panelu dizajn funkcie umožňuje uhol úpravy, ktorá vám najlepšie užívateľský skúsenosti. Kompaktný dizajn, ľahká konštrukcia, ako aj foldability vám umožní ho nosiť ľahko a vezmite si so sebou, nech ste kdekoľvek.

Všestrannosť: mikrofónom, izolácia štít môže byť stanovená na dosku alebo stôl, a tiež môže byť namontovaná na stojan na mikrofón.(neobsahuje mikrofón a stojanom)

Životnosť a Univerzálnosť: Vyrobené z prvotriednej ocele a vysoko kvalitného plastu, zvukovo-izolačné materiály s vysokou kvalitou skrutky, ktoré zabezpečujú pevnosť a dlhodobú životnosť.

veľkosť:70 x 28 x 14 cm

Materiál:Plast+kov

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 x Mikrofón Izolácie Štít (neobsahuje mikrofón a stojanom)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: mic hubky kryt, biela vinutia rada, neumann u87, veko hrniec, lacné mic izolácie štít, hudobné štúdio zariadení, microphon štúdio, chlpaté mikrofón vietor hrdlo, c n asi vietor, mikrofón izolácie akustické štít.


( 1 Hodnotenie )

Počet