3.5 oz Mini Náramok Fľaša Vína S Lievik Vodka, Whisky Alkoholu Kontajner Hrniec z Nerezovej Ocele Víno Hip Banky Vianočný Darček

€3.84


Funkcie:

1.Táto cigara box je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele: to bol starostlivo vytvorený prostredníctvom viacerých procesov. Uzavretý priestor môže zablokovať vlhkosť humidor, znížiť straty, a majú lepšie hydratačný účinok na dosiahnutie vody a plynu, rovnováhy. Ak chcete vytvoriť lepšie uskladnenie prostredie pre cigary.

2. Veľmi krásne a nádherné cigary krabice :Tento cigaru, pole je veľmi populárne s každým, tento tvorivý cigaru box sa byť najlepší darček pre vašich priateľov.

3.Robustné telo:Či už je zásah do vonkajšieho sveta, alebo pádu z výšky, môžete chrániť cigaru z ohýbanie. Môžete bezpečne vykonávať cigaru von.

4.Jednoduché použitie: Stačí umiestniť cigaru v poli a chrániť cigaru, takže si môžete vziať so sebou, takže si môžete vychutnať cigaru kedykoľvek.

5. Multi-function:Táto cigara box má prenosný kanvica, môžete vziať si cigaru a dal kanvica v ňom. Týmto spôsobom si môžete vychutnať pitie, pričom fajčenie cigár.

Popis:

1.Vyrobené z 304 nerezovej ocele, povrch zrkadlenie proces, laserové zváranie, nádherné a pevné, okrúhle a hladké, nebojí tlak, dobré ruky pocit, jednoduché prenášanie.

2.To môže byť naložené do rôznych oblečenie, vreciek, a to je veľmi výhodné nosiť vo vrecku.

Špecifikácie:

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Rozmery:120*100*100 mm

Farba: strieborná,farba rose gold,gold,pištoľ black,Bronz

Proces: drôtu, kreslenie, zrkadlo, leštenie

Balenie obsahuje:

1x Náramok Nádoby pomocou lievika

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: úprimný keychain, banky hip, whisky bottl, stojan na víno, glases wisky, muži náramok dslr, náramok ženy, náramok mužov, kanvica náramok banky, v vodka.


( 0 Hodnotenie )

Počet