Intenzívne spoločenstva pre Atómovú Inline Akvárium CO2 Difúzor Enhanced Zrušenie s Bublina Počítadlo, Integrovaná Kontrola Ventilov pre akvárium

€12.69


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY

Funkcie:

Rýchle a Efektívne CO2 Difúzny: Zlepšenie akváriu rastliny a akvárium obyvateľov rastu. CO2 pridané priamo cez filtračné zásuvky hadice,predstavovať veľký a najvyššie CO2 difúzny miery a vytvára krásne akvárium rast rastlín.

Rozšírené Zrušenia: Na atomizing trubice prijíma vysokou molekulovou PE keramiky,CO2, je úplne rozpustný v sladkej alebo slanej vode rýchlo.

3-v-1 Multifunctions: CO2 difúzor s bublina počítadlo&integrovanej kontroly ventily.Zásuvky s bezpečnostným matica dizajn,takže trachey a vodné fajky zamknuté pevne.

3 Sady Zásuvky a Vymeniteľné atomizing trubice: To sa hodí troch rôznych priemer(12/16,16/22mm,19/25 mm) zásuviek vodovodné potrubia,vhodný pre sladkovodné alebo morskej vode,atomizing rúrky môžu byť nahradené každých 6-8 mesiacov.

Pohodlná inštalácia a Odstránenie: To môže byť v kombinácii s hadicou z vonkajšej filtrom a nosenie v priebehu niekoľkých minút,to CO2 difúzor s vstavaným-in prísavky, môžete držať ho na nádrže na stenu alebo odstrániť ľahko.

Špecifikácia:

Materiál:PE keramika,Plast

Veľkosť:Ako zobrazuje obrázok

Farba: Číra

Množstvo: 1pc

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balík obsahuje:

1x CO2 Difúzor(Bez maloobchodného balenia)

Štítky: infračervené led baterky, vzduch doručovach poplatov., bublina počítadlo co2 wyin, co2, akvárium uv, sobo akvárium príslušenstvo, ati akvárium teplomer, akvárium co2, co2 bublina počítadlo ventil, co2 elektrický regulátor.


( 4 Hodnotenie )

Počet