2 Rolky 5 m Black Háčika a Slučky Samolepiace Upevnenia pevnú Pásku Háčika a Slučky Pásky Páska lepiaca

€4.04


Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Samolepiace

Ľahko odlepujú

Nalepiť na akýkoľvek čistý povrch

Skvelé pre opony, náradie,, ktorým sa auto interiérové dekorácie a ďalšie časti, ako batožinu kapota,autosedačky,leštenie nástroj,a ochranné oblečenie,atď.

2 in1:Háku(Pevný Strane) & Slučky(Mäkké Strane)

Dĺžka:cca. 5 m

Šírka:cca. 2.5 cm

Farba:ako na obrázku Poznámka:Vzhľadom na ručné meranie, tam majú veľkosť chyba asi 1-2cm.

Package: 1x 5M Slučky (Mäkké Strane)

1 x 5M Hák (Pevný Strane)

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,snažíme sa o 100% spokojnosť,ak máte nejaké otázky alebo problém, kontaktujte nás prosím najprv sme sa ho vyriešiť rýchlo a najlepší spôsob, ako

Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej,budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu

ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Doprava Po Celom Svete.

Objednávky, ktoré boli spracované v priebehu 24-48 hodín po platba a overenie zabezpečíme dopravu podľa adresy kupujúceho poskytnúť, tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily plnené na www.tantra-egypt.sk.

Sme nastaviť predvolený spôsob dopravy pre náš produkt,ak chcete zmeniť spôsob dopravy, by ste mali platiť extra expedičný poplatok, akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás včas. Navyše, expedičný poplatok vzdialenej plochy nie je patrí v našej cenu, ak ich potrebujete,prosím, platiť extra expedičný poplatok vzdialenej oblasti na objednávku,takže prosím skontrolujte vašu adresu kým sa rozhodnete, DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS.

Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny,cez víkendy a sviatky sú vylučuje,takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili,najmä počas prázdnin,takže buďte trpezlivý.

Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude vás informovať včas,môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

Povedzte nám, prosím, vyhlásená hodnota a názov zákazky, žiadne clo je kupujúci

Nie sme zodpovední za colné odbavenie, akýkoľvek problém, ako zabavené colnými,balík sa vrátil,balík zničený colným je kupujúci " zodpovednosť.

Prosím, vráťte sa a poskytnúť sledovacie číslo k nám do 7 dní

Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave,

Ak položky nie prišli do 35 dní,prosím, kontaktujte nás,a vrátenie bude vám vydané žiadne ospravedlnenie, 100% spokojný zákazník je náš cieľ.

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.

2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .

3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.

Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: lepidlo háčik slučky pásky, návrat jari, prípade námorník, háčik slučky pásky, krk pásky, magnet 25 mm x 10 mm x 5 mm, izolácie páska biela farba, tepelné pásky, opona háčik pásky, nafukovacie obrie žralok.


( 1 Hodnotenie )

Počet