O. DVOCH.O Kvapalina Zvýrazňovač Krém Iluminador Bronzer Tvár Countour Zvýrazňovač Make-Up Leskom Tvár Žiara Zvýrazniť Kvapky Maquiagem

€5.08


O. DVOCH.O Kvapalina Zvýrazňovač Krém Iluminador Bronzer Tvár Countour Zvýrazňovač Make-Up Leskom Tvár Žiara Zvýrazniť Kvapky Maquiagem Detaily:

názov značky: O. DVOCH.O

Názov výrobku: kvapalné zvýrazňovač

Čistý obsah: 15ml

Farba: 6 farieb na výber

Balenie typ: farebný box balenie

Veľkosť produktu: dĺžka 10 cm* šírka 2,5 cm

Funkcia:

O. DVOCH.O kvapalina zvýrazňovač, okamžite hydratuje a luminizes pleť na holenie, čerstvé, prírodné svietiť ľahký krém

6 farbách, vrátane štyroch osvetľovači a dve bronzers, tieto kvapky môžu byť tiež použitý samostatne, a to aj na hornej prášku, vytvoriť buildable zvýrazniť alebo odtieň sunkissed.

Zvýrazňovač boli formulované s vysokou koncentráciou perly, ktoré produkujú lit-od-do žiaru bez nachádzajúce sa príliš trblietavý alebo overdone.

Vybrať odtieň, ktorý je najbližšie k vašej pleti použiť všetky viac ako zvlhčovač alebo primer, o odtieň svetlejšie použiť na vrcholoch lícne kosti ako prirodzené zvýraznenie, alebo tieňa, hlbšie na použitie v dutinách z tváre do bronzu alebo obrys.

Ideálny pre profesionálne Salón, osobné použitie, denné a party make-up,atď.

Poznámka: Vzhľadom k svetelný efekt a počítač farba, skutočných farieb sa môže mierne líšiť od obrázka.

Štítky: ip tv, povolanie make-up zvýrazňovač, make-up, miss rose, profesionálne sfx make-up, bronzer make-up, klinec leskom, ideálny zvýrazňovač stick, jedinečný zvýrazňovač, make-up, sullen.


( 1 Hodnotenie )

Počet