Domov Africké Umenie Čierne Zlato Žena, olejomaľba na Plátne Plagáty Vytlačí Škandinávskych Wall Art Obrázok pre život

€1.90


Rozumné ceny. Mohli by sme pomôcť strike veľmi rovnováhu medzi kvalitou a cenou.Vzorky náklady môžu byť vrátenie peňazí po objednávka je potvrdená. Dobrá kvalita. Máme prísne kontroly kvality systém a dobré meno na trhu. Dobrú službu. Odpoveď bude vykonané v 24 hodín po obdržaní každú sťažovať alebo žiadosť. Ochrana Životného Prostredia. Máme pokročilé & ekologická systém 1. Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 2. Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na poštovné, toto plátno tlačiť obraz je bez vnútri a mimo rámu, ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a vy môžete získať správnu veľkosť rámu ľahko 3. Maľba nie je handmade, je vytlačený zo strojov. 4.naše predmet zahrnúť, ako je uvedené nižšie: Umenie Pre Deti, Astronómie a Vesmíru, Nápoje, Knižnej Ilustrácii, Komiks, Tanec, Vzdelávanie, Fantasy, Módne Potravín, Záľuby, Sviatky, Domov a obkladové dosky, Humor, Mapy , Motivačné, Filmy, Múzeá, Hudby, scénických Umení, Miesta, Publikácie, Náboženstvo a Spiritualita, Seasons, Sports, zátišia, Televízia, Doprava, Príprava a Symboly, Svetovej Kultúry. TOP KATEGÓRIE Dekoratívne Umenie, Abstraktné Umenie, Fotografie, Ročník umenie, Výtvarné Umenie, Moderné Umenie, čiernobiele Fotografie, Botanická, Scénické, Zvieratá. IZBY: Bar, Pivnica, Foyer, Hry Miestnosť, Garáž, Posilňovňa, Chodba Doma, v Kancelárii, Doma, Divadlo, detská Izba, Práčovňa Izieb m .

O služby, tovar vám bude dodávaný do 2-3 pracovných dní po prijatí platby. Máme loď položky cez e-Paket alebo Čína Príspevok a Hong Kong Príspevok. Medzinárodné kupujúci upozornenie: čas Dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 30-35 dní, a prosím, buďte trpezliví pri príchode. Nižšie je dodacia lehota tabuľka pre bezpočet (vzhľadom k colnej politiky a prepravu, niektoré okresy bude trvať približne 4 až 6 týždňov, aby sa dospelo). Juhovýchodná Ázia: 10-15 dní Západná Ázia a severná Ázia: 15-25 dní Blízkom Východe: 15-25 dní NÁM: 10-20 dní UK/AU: 15-25 dní Kanada: 20-25 dní Belgicko/Francúzsko/Nemecko/Švédsko: 20-30 dní Rusko: 25-45 dní Zvyšok Európy: 25-35 dní, stredná a Južná Amerika: 25-40 dní Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Ponúkame aj EMS a DHL dopravou, ak budete platiť extra poštovného, kontaktujte nás pre detail poplatok. Ďakujem.

Štítky: plagát škandinávskych, pre domáce, plagát digitálne porovnanie, záhrada gél, africké umenie dekor, african art deco stenu, nástenná maľba de porovnanie, marvel dimand maľovanie, africké umenie, alphonse mucha umenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet