23.5*21 cm pitnej Vody Kreslenie Knihy & Magic Pen Cestovné Doodle Knihy Opakovane Maľovanie Maľovanky Rada Vzdelávacie Hračky pre Deti,

€9.94


Funkcie:

1. Polyesterové vlákna materiálu je odolný a rýchlo suché alebo farby. 2. Pero bez spp dizajn môže zabrániť dieťa od prehĺtaní spp. 3. Žiadne farbivo alebo atrament potrebné, doplňte len pero s priezračnou vodou, ktorá je opakovane použiteľný, šetrné k životnému prostrediu, bezpečný a bez dirtying vaše dieťa, alebo kdekoľvek inde a bez uškodí dieťa na kolo a hladké pero bod. 4. Voda maľovanie automaticky zmizne po niekoľkých minút na odparovaním vody bez vírusov potrebné nástroje, ktoré sú zaujímavé a výhodné. 5. Prenosná veľkosť je vhodná na prepravu a obchod.

Špecifikácie:

Materiál:Tkanina Veľkosť:23.5*21*2cm (9.25*8.27*0.79 palec) Vhodný Vek:Nad 3 roky

Ako Používať Pero:

1. Točiť, pero hlavu otvoriť pero. 2. Pridať čistej vody do pera tela. 3. Točiť, opäť zatvorte pero. 4. Začať maľovať.

Balenie Obsahuje:

1 x Kúzlo kniha a 1 x Veľký pero

Poznámky: 1. Prosím namočiť pero bod vo vode na viac ako 30 minút, kým sa nafúkne úplne vyhnúť odkvapkávanie vody a farby viac plynule pre prvé použitie. 2. Sušenie rýchlosť vody tlače sa líši v závislosti na sušenie stupeň prostredie, 5-10 minút, v lete, neisté, v zime pre veľké teplotné rozdiely na rôznych miestach. 3. Stopy môžu byť ponechané na okraji, kde máte maľované s žltnutie vody, ktorá nemá vplyv normálnej a môžu byť odstránené po umytí.

Štítky: box cloud, Scratch hračka, magické vody, magic pad pero, magic bridlice, cartoon magic, piesok nálepky, tabuľa magic, kniha mágie, kniha vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet