30 KG Ložná Vážený Vesta Boxing Školenia Beží Fitness, silový Tréning Nastaviteľné Mužov Black Cvičenie Vesta Piesku Oblečenie

€12.04


Ahoj, som vlastníkom tohto obchodu, Tim Vitajte na mojom obchode môžete komunikovať so mnou, ak máte nejaké otázky~ Dôležité upozornenie: Táto hmotnosť vesta neobsahuje oceľových plechov . Oceľových plechov je potrebné zakúpiť samostatne . Hmotnosť oceľového plechu je 0,2 kg každý, a maximálna hmotnosť vesta je 30 kg. 웨이트 조끼에는 철판이 포함되어 있지 않습니다. 강판은 별도로 구매해야합니다. 철판의 무게는 0.2 kg이고 조끼의 최대 무게는 30kg입니다 Nižšie sú obrázky, ktoré zdieľajú priateľmi sme kúpili~ Prečo používať hmotnosť vesta? 1. To môže zlepšiť a obnoviť telo rovnováhu a stojí schopnosti 2. To môže poskytovať ďalšiu podporu pre bežcov alebo chodci s kostrové svalové problémy 3. To môže vykonávať kostrové svaly, do určitej miery, a má určitý vplyv na prevenciu osteoporózy 4. To môže rýchlo zvýšiť výbušnú silu, skákanie výkonu ,citlivosti, a zvýšiť vytrvalosť Informácie o Produkte Názov:ložnej hmotnosti vesta Materiál:Mesh Farba:Čierna Max. zaťaženie:30 kg ( pri načítaní oceľové tyče ) Dĺžka: 58 cm / 23.6 v Šírka: 42cm / 16.5 v Hmotnosť ( Vesta Iba ): 530g / 1.17 lb Použitie:Box, taekwondo, diaľkové beží, atď. Zoznam balíkov: 1 * Nastaviteľné Vážený Vesta s 32 pouchs dvojradové Štrbiny Dizajn / Výkon viac slobody dvojradu hore a dole Predné a zadné vrecká Môže ohnúť voľne, v spodnej časti je spevnený dizajn, nebude defektu Jednoduché línie až sa nemusíte ohýbať viac, a nerobia veľké rozpätie pohybov Poznámka: vesta neobsahuje oceľových plechov , ktoré je potrebné zakúpiť samostatne Funkcie: 1.Vyrobené z high-density zahusťovanie oxford tkanina, odolné na použitie. 2.Fit dve nastaviteľné na Suchý zips, popruh, hrudníka a pása, veľkosť je nastaviteľná . 3.Extra šírka ramenný popruh, mäkké bavlnené vnútro, oveľa viac pohodlia, keď ware. 4.Riešené rozšírenie, rameno, pohodlné na nosenie . 5.Veľmi flexibilné, stlačený hubky liniek, pre ochranu a šok absorpcie. 6.S 32pcs vrecká na nakladanie piesku alebo oceľového plechu( NIE je súčasťou ). 7. Hmotnosť môže byť upravená podľa individuálnych fyzických fitness a cvičenie úroveň a schopnosť niesť. 8.Je to ideálne zariadenie pre fyzická kondícia, chudnutie a cvičenie agilný.

Zobraziť Podrobnosti 01.Oceľová platňa úpravy hmotnosti ( Tento výrobok neobsahuje oceľových plechov ) 02.Rozšíriť ramenné popruhy 03.Lemovanie dizajn Poznámka: Oceľových plechov je možné zakúpiť samostatne, výber Materiálu, Prijíma kože-priateľské oka textílie, tepla a absorpciu potu, pohodlná a priedušná analýzy Produktu 01. Rozšíriť ramenné popruhy (či je to beh alebo iné namáhavé udalosti, je viac fit a nie je ľahké chvenie) 02. Ľahké nosenie 03. Pohodlné textílie (nylon mesh materiál, priedušná a pohodlnejšie) 04. Velcro (pomocou Velcro dizajn, aby sa zabránilo oceľová doska z pádu počas cvičenia)

Nakladacia Hmotnosť Vesta

Upravte svoju hmotnosť a tvar vášho tela

Drahý priateľ: Ak ste objednávku zrušiť alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom www.tantra-egypt.sk. O Platby: akceptujeme alipay tu. Všetky kreditnej karty alebo bankové karty, PayPal Platby a šek. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Ak chcete platiť iným spôsobom, obráťte sa na nás pred vašej platby. O spätnej väzby: Ak ste spokojní s položku, keď je v dobrom stave, úprimne si vás pozvať na dovolenku nám všetkým, 5-hviezdičkové hodnotenie pozitívnu spätnú väzbu. Ak ste disatisfied s položku alebo službu, kontaktujte nás prosím najprv budeme dodávať čo najlepšie riešenie a pracovať tvrdšie, aby vám ďalšie vynikajúce služby.

Štítky: cvičenie vesta, mäkké hmotnosť vesta, boj kolónka, sauna vesta, vesta cvičenie, android tela, rukavice, vlak vesta, 20kg vesta, rozsahu ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet