Dropshipping Multifunkčné Nano Povlak Stroj Tvrdeného Film Povlak Stroj Nastavenie Mobilných Nano Vrstvou Kvapaliny mobilné príslušenstvo

€18.39


Multifunkčné nano mobilný telefón vrstvou kvapaliny mobile Hot telefón nano film U8J7

√ [Nano-potiahnuté] Nano-vrstvy priamo vzťahuje na obrazovke, preniká na povrch obrazovky, a môže byť používaný jedným tlačidlom dezinfekcia povlak holý kov/kalené film. √ [Dezinfekcia + aromaterapia] UV-sterilizované položky, ako slnko, mať slnečné chuť. Pridať pár kvapiek parfumu pred dezinfekcia na dezinfekciu telefónu, pričom chcete pridať arómu √ [Dezinfekcia rozsah] okrem mobilné telefóny, drobné predmety ako hodinky, slúchadlá, kľúče, prstene, náušnice, okuliare a krásy nástroje môžu byť dezinfikované. Môžu byť zavedené a môže byť dezinfikované. √Prepínač buttonLong stlačte antivirus tlačidlo zapnúť/vypnúť. Krátke stlačenie antivirus tlačidlo na dezinfekciu. √ Našej podnikateľskej filozofie: kvalita a zákazníci byť vždy na prvom mieste, kontinuálne inovácie a neustále prinášajú vysokú kvalitu nových produktov pre zákazníkov. :Biela režim Napájania: USB Menovité napätie: DC5 (V) Menovitý výkon: 9 (W) Menovitá frekvencia: 1 (Hz), Farba: biela, 1 multi-funkčný mobilný telefón sterilizátor Služby princíp: efektívne, zodpovedný, vážne Služby cieľ : slúžiť Len zákazníkov Ak máte akékoľvek otázky, po obdržaní našich produktov, prosím, kontaktujte nás v čase, budeme odpovedať a riešiť problém do 24 hodín. Ďakujeme vám za výber a nákup našich produktov. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Šťastný nakupovanie. Jeden stroj Balík v cene: 1 X Multi-funkčný náter stroj 1 X USB kábel Vyhovovali Balík v cene: 1 X Multi-funkčný náter stroj 1 X USB kábel 10 X Okuliare handričkou 10 X Alkoholu utrite 1 X aromaterapeutická

1、môžete nájsť kuchyňa essentials, kúpeľňa dodávky, pekárenských výrobkov, dekorácií, záhradnícke potreby, chovateľské potreby, atď. Od kategórie produktu. 2、obchod podporuje veľkoobchodný predaj, tovar nemôže byť dodaný v priebehu dvoch dní. 3、Venovať pozornosť obchode, si môžete vychutnať ventilátor kupón 4. Obchody pravidelne robiť 10$-1$, 20$-2$, atď. 5、Ak potrebujete objednať veľa, môžete sa so mnou hovoriť súkromne, dáme vám dobré zľavy. 6、nechceme dať faktúry a obchodných dokumentov v obale.

Doprava Politiky - Manipulácia čas :5days - Štandardné do USA :o 7-14 pracovných dní(ePacket) -Ekonomiku USA:o 20-35 pracovných dní(BEZ sledovania do 5 eur) - Ekonomika Int 'l Dopravy:20-35 pracovných dní(BEZ sledovania za $20) -Štandardná Int' l Dopravy:20-35 pracovných dní(S sledovania) -Ale ako Rusko,a niektoré Južnej Ameria krajiny možno potrebovať 2-3 týždne viac. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v ebay je správne. len budeme sledovať vašu adresu uvedenú v ebay objednávok na prepravu. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Platby Sme akceptuje Paypal, iba Ak máte akékoľvek otázky o platbu,prosím, kontaktujte nás cez eBay správy. Dovozné Clá V prípade, že sa niektoré daň je splatná Po dodaní, je vašou povinnosťou plniť, že náklady a môže to spôsobiť oneskorenie dodávky plán a budete musieť vyzdvihnutie tovaru na colnom úrade. Podmienky & Podmienky ponukového na tejto položky sa Kupujúci súhlasí, že všetky termíny a podmienky, ako sú uvedené v tomto zozname .uistite sa prosím, prečítať a súhlasiť so Všetkými eBay Podmienky pred ponúkania cien. Všetky obrázky sú ilustračné účely a Farby sa môže mierne líšiť. Náš obchod poslúcha všetky eBay Pravidlá a Zásady.

Štítky: cd kabát, kvapalina fóliou, dropship iphone, nano povlak stroj telefón, nano osciloskop, nano obrazovke, sklo nátery, auto kožušiny nátery, arduino každý, úroveň kvapaliny.


( 4 Hodnotenie )

Počet