Dieťa Busy Board Montessori Základné Zručnosti Činnosti Rady Naučiť Šaty Vzdelávacieho Hračky

€8.49


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Mäkký materiál: Vyrobené z mäkkej tkaniny, ľahký a prenosný. Je obsadené dosky sú flexibilné a nemá pevný rohy. Skvelé pre cestovanie, či už autom alebo lietadlom.

Kvalitné vzdelávacie hračky: Vzdelávacie hračky dať deťom príležitosť k praxi tieto vedomosti a prispôsobiť tempo rozvoja naučiť životných zručností. Montessori inšpiroval detí obsadené dosky podporiť praktické vzdelávanie, základných zručností a rozvoj jemnej motoriky.

Viaceré zručnosti: Zipsy, šnúrky, gombíky, stuhy, atď. Rôzne opasky, kravaty a tlačidlá, činnosť rady napodobňujú skutočné problémy, a tak sa deti naučia praktické zručnosti pri hraní.

Najlepší darček pre malé deti: aktivita rada je ideálny darček pre 1-6 rokov, deti. Okrem pomáha deťom zvládnuť základné motorické zručnosti, zaneprázdnený výbor poskytuje zmyslový zážitok, ktorý vyhovuje všetkých úrovniach vývoja.

Prenosné na prepravu: Hranie na rušnej drevené dosky vám možnosť zostať v kontakte s vaším dieťaťom. Ľahký a sklopný dizajn, je to veľmi pohodlný pre vaše dieťa nosiť. V rovnakom čase, to je skoro rozvoj hračky. Podporuje základné hands-na vzdelávacích zručností a rozvoj jemnej motoriky.

Dieťa Busy Board len Hračka,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál: Látkové

Veľkosť: app.67x29cm/26.38x11.42in

Farba: Ako na obrázky zobrazené

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 x Dieťa Busy Board Hračka

Štítky: drevené hračky, činnosť rady školy, dieťa montessori, je obsadené rada hračka, je obsadené hračka, montessori drevené, veľká aktivita rada, je obsadené rada dreva, je obsadené drevené dosky, educ hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet