Aktualizácia DC 12V 4CH RF Bezdrôtové Relé Diaľkové Ovládanie Spínač 315MHZ /433MHZ Vysielač& Prijímač pre garážové dvere / okno /svetlo

€10.21


Funkcia:

· Bezdrôtové ovládanie, jednoduchá inštalácia

· Kontrolky, Motory, Ventilátory, elektricky ovládané Dvere/Zámky/Okná/Žalúzie/Autá alebo Iné Prístroje s AC220V,AC85V-260V ALEBO DC12V..

· Môžete zapnúť/vypnúť prijímač s vysielač (diaľkové ovládanie) z ktoréhokoľvek miesta v rámci spoľahlivý vzdialenosť; bezdrôtový RF signál môže prechádzať cez steny, podlahy a dvere.

· Tento prepínač sa môžu naučiť rôzne kódovanie diaľkové ovládanie (ako je 2262,1527 ect.)

· Jeden/niekoľko vysielačov môže ovládať jeden/niekoľko prijímače súčasne.

· Ak používate dve alebo viac prijímačov na rovnakom mieste, môžete ich nastaviť s rôznymi kódmi. Ak ste použiť multi-tlačidlo vysielača, môžete ovládať regulátor s rôzne tlačidlá, je zvyknutý ovplyvňujú navzájom.

· Prevádzková Frekvencia: 315MHz / 433MHz

· Bezdrôtový príjem radič s vysokým dôvernosti, stabilný výkon, nízka spotreba energie charakteristické, skok line alebo vytočte kód prepínanie kódovania.

Výstup pracovných spôsobom:

Výstup Pracovných cestu pre učenie kód spínač-Jog, Self-Lock, interlock, zmeniť kliknutím na spájkovanie alebo skok spp.

Momentálny/ Jog--Stlačte a podržte tlačidlo -> Na; Release -> Vypnutý.

Zapnutie/ Self-lock--Tlač -> Zapnutá, Stlačte tlačidlo znova -> Vypnuté·

Uzavretých/ Interlock--Tlač -> Zapnutá, Stlačte tlačidlo ďalšie tlačidlo -> Vypnutý.

Technika Údaje:

1. pracovné napätie :DC12V

2. nerobili vôbec nič stav :menej ako 6mA

3. pracovná teplota :-40 " c+80'c

4. citlivosť prijímača : viac ako -105dBm

5. pracovná frekvencia :315/433MHz je možné vybrať, ak je bol, aby spoločne pracovať nemusíte starať o frekvenciu.

6. výstupné napätie:DC a AC je voliteľné

7. výstupný prúd : menej ako 3A

8. max zaťaženie prúd:10A

9.68 mm*48 mm*16 mm

Vzdelávanie a vymazať metódy

1. Podľa učenia kód. Svetlo bliká, uvoľnite prsty, stlačte tlačidlo diaľkového ovládania, indikátor bliká 2 krát a zatvorte všetky tlačidlá. To znamená, že sa budete učiť úspešne.

2. To môžete dozvedieť viac ako 12, 2262 alebo 1527 čipy rôznych kód bezdrôtové diaľkové ovládanie

3. Vymazať/upratovanie: stlačte dozvedieť o osem sekúnd, kontrolka je uzavretý, to znamená, že budete udržiavať informácie bol úspešne odstránený.

Poznámka: 433mhz a 315 mhz sú k dispozícii ,315mhz budú zaslané ak nie je dopyt na frekvenciu

pacote inclued:

1 x Prijímač(s krytom)

1x Vysielač(s batériou)

1.Escrow je akceptované iba(Prostredníctvom Visa, MasterCard, Western Union, QIWI,a wir e prenosu cez banky). 2.To zvyčajne trvá 24 hodín platba dorazí na účet predávajúceho.Banka môže odmietnuť platbu za 24 hodín,tak pre obchodné bezpečnosti,začneme zariadiť, aby po zaplatení príde úplne. 3.Niektoré krajiny, žiadosť colného sadzobníka pred odoslaním balík na kupujúceho.Kupujúci by si mal byť vedomý vlastnej colnej politiky ako sadzobníka sa hradí kupujúci. 1.Všetky položky sú skladom, a expedovaný k vám do 3 dní po vašu platbu. 2.Upozorňujeme, že položky zakúpené na dovolenku sú expedované nasledujúci pracovný deň. 3.Ak nemáte príjem tovaru do 30 pracovných dní po zaplatení poplatku za Čína príspevok alebo iné, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky z nášho agenta a odpovieme vám čo najskôr. 4.Môžete si vybrať Čína príspevok, ePack,EMS,DHL,UPS a pod základne na vaše potreby. 5.Akékoľvek ďalšie otázky alebo problémy, neváhajte ma kontaktovať. 1.6 mesiacov. Kúpiť s dôverou! 2.Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. 3.Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok. 1.Milí kupujúci, ak ste spokojní s našimi tovar a služby,láskavo nám dať 5 hviezd, a my sa vám dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu. 2.Ak ste spokojní s týmto nákup,Prosím, dajte nám šancu robiť veci priamo pred odchodom, negatívny/neutrálne komentár.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás ohľadom na vaše otázky. Odpovieme vám včas, a to v našich maximálne úsilie na podporu vás, kým budete spokojní. 3.Môžete nás kedykoľvek kontaktovať na kúpu a otázky, sme vám radi k vašim službám.

Štítky: 315 MHz, 315 prijímač, mini ovládací panel, 4ch rf, 315 mhz rf vysielač a prijímač, 315 mhz univerzálne bezdrôtové diaľkové ovládanie, 12v 1ch, 315Mhz, 315mhz rf, relé smart.


( 0 Hodnotenie )

Počet