SINGCALL Bezdrôtový Sestra Volanie Systému Hodinky Bezdrôtové Telefonovanie Prijímač Čašník Volajúceho 1 Smart Hodinky s 2 Prijemne Zvony

€64.40


Toto je náš bezdrôtový čašník volanie systému pagery. Hostia hovor servery stlačením SINGCALL tlačidlo hovor .Servery, môže sa zobraziť hlásenie s tým, že na obrazovke prijímajúceho hostiteľa, mobilné náramkové hodinky prijímač na service desk alebo baru tabuľky. Podľa náznak, servery poskytovanie súvisiacich služieb, ako napríklad príkazy, jedlá, nápoje, fakturačné a iné. V rovnakom čase, výber služieb dohľad a kontrola softvér bude mať zodpovedajúce hovor záznam informácií, uľahčiť manažérov ak si chcete prezrieť, analyzovať a spravovať. Vitajte na zvolíte naše hodinky prijímač a tlačidlá hovoru.

Hlavné vlastnosti:

APE6900

1. Je vodotesný, a nepremokavé stupeň je IPX7. (To je možné dať do 3.3 ft (1,0 m) v hlbokej vode, potom to ešte môže pracovať viac ako 30 minút.)

2. Má kalendár, hodiny a budík funkcia.

3. S rýchlo odstrániť funkciu, môže odstrániť jeden registrovaný číslo alebo všetkých registrovaných čísla len s jedným kľúčom.

4. Sťahovanie registračné informácie cez sériový port, robí registrácie jednoduchšie.

5. To môžete nabiť, aby sa predišlo problémom časté výmeny batérie, super pohotovostný čas (približne 5 dní).

6. S šifrovanie funkciu, aby sa zabránilo strate informácií omylom prevádzky.

APE520

Dizajn s štvorcové a okrúhle, flexibilné a jednoduché

Volá by touch, jednoduché a pohodlné

360 stupeň vody-dôkaz, volať na akékoľvek miesto a čas

Jednoduché tlačenie spodnej časti obrazovky zobrazuje humanized dizajn

Projektovanie s štvorcové a okrúhle, vlastniť jednoduchý a moderný vzhľad

86mm*86mm flexibilné námestie s veľkým okrúhlym tlačidlo * priemer 50 mm, prenájom jednoduché zväčšenie módy.

Super veľké dotykom na tlačidlo, aby sa pohodlnejšie telefonovanie.

Super veľké atraktívne tlačidlo s 50 mm priemer, a citlivým dotykom reakcie , takže volania pohodlnejšie.

Plný vody-dôkaz manipulácia a jednoduché tlačenie spodnej časti ukazujú humanized dizajn

360 stupeň vody-dôkaz manipuláciu a jednoduché tlačenie spodnej časti bez skrutky ukazuje humanized dizajn a robiť to jednoduché výmeny batérií.

Jednoduchá registrácia, ďaleko prenosovú vzdialenosť

Jednoduché a stabilné prihlásiť režim, fenomén chaotický kód nezobrazí. Signál je stabilný a dlhé vzdialenosti.

Technické parameter :

Upozornenie: Tam sú niektoré štandardné sviečky, vrátane Amerike, Austrálii, Veľkej Británii a Európe. Ak nepotrebujete tieto zátky, budeme tiež odoslať miestnej štátnej konverzie konektorom pre vás zadarmo.

SINGCALL výrobky majú CE certifikácia, certifikátu FCC (Federal Communications Commission), RoHS (Obmedzenie Nebezpečných Látok).

Balík obsahuje Bezdrôtový prijímač x 1

Pager 2 x Nabíjačka pre prijímač x 1 x 1 Manuál

Časté otázky: OTÁZKA: Ako dlho je účinný dosah bezdrôtového telefonovania systém?

Odpoveď: efektívny rozsah je about500-800m v zúčtovaní, priamky, vzdialenosť je asi 40-60 m krytý. A nebude to spôsobiť nesprávny počet; skrátiť detekčná vzdialenosť, ako čas pokračuje. Otázka: Ako sa o prijímač nemohol prijímať signál ako veľké pole a dlhé vzdialenosti?

Odpoveď: signál zvýšiť zariadenie bude riešiť tento problém, a to by mohlo byť použité bez adaptéra. Otázka: Ako dlho mohlo novú batériu použiť?

Odpoveď: Väčšina batérie by mohli byť použité pre 2 roky, a niektorí by mohli byť použitý aj na 3 roky, a je to pre vás ľahké výmena batérie bezdrôtového telefonovania systému. Otázka: čo v prípade, ak ja neviem, moc o tomto predmete, a nemohol nainštalovať?

Odpoveď: Táto položka sa má plnú funkciu, ale ľahko ovládateľný, jediná vec, ktorú musíte urobiť, je nastaviť túto položku ako pokynov poslal k vám, a ak máte stále pocit, zmätený, môžete zanechať odkaz na nás, a sme ochotní pomôcť vám vyriešiť všetky druhy otázok.

Štítky: smartwatch, sestra vreckové hodinky, ary hodinky, kríž krúžok, orientovať, darček sestra, hodinky, smart hodinky, kráľ hodinky, fitbit hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet