Boho Nordic Umenie Výtlačkov Abstraktné Krajiny Plagát Line Art Ženy Čelia Galéria obrazov na Stenu Horizont Slnko Obrazy na Plátne Dekor

€3.23


INFOMATIONS

Značka:ICANVAS Materiál:Vysoko Kvalitné Plátno & Nepremokavé Atrament Tenique:Giclee Tlač Rámovanie:Nie Zarámované(Plagát len) Poznámka: 1.Ide plagát len, Bez Rámu,plagát, nemá žiadne hranice.Plagát s rámom na obrázku je použitý len ako zobrazenie účinok.Ak potrebujete 3 cm belšie hranice,prosím zanechať odkaz pre nás. 2.Farby môžu byť mierne odlišný, pretože na monitore počítača,nastavenie alebo stav, v mobile. 3.Veľkosť sa meria ručne.Tolerancia je 5 mm.

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

Poznámka:Ak potrebujete vlastná veľkosť, prosím nechajte nám správu!

PRODUKT VITRÍNA

DETAIL MAPY

FARBY

BALENIE A DOPRAVA ZÁRUKA

Všetky package budú dodávané s sledovacie Číslo v 1~3 pracovných dní(Krátke manipulácia čas a doprava zdarma),www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,ePacket a Čína Príspevok Registrované Air Mail je naše štandardné služby,prosím kontaktujte nás, ak chcete, experss dodanie. Poznámka: - Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie; - Očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie, aby sa dostane balíček,prosím, kontaktujte nás, ak chcete rozšíriť vašu objednávku ochrany čas;

SLUŽBY

Spokojnosť Na 100% Zaručená. 1. Ak výrobok je Stratený,Poškodený alebo Zvlnené počas medzinárodnej prepravy, kontaktujte nás prosím najprv sme môže odoslať nový alebo vrátenie peňazí. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najskôr, ak máte nejaké otázky. ako zásielka odkladu, a žiadne problémy na produkty. Môžeme urobiť v našich silách, aby slove všetky problémy. 3. Pretože Časový Rozdiel, možno nie sme on-line v noci z Číny, ale budeme odpovedať na vás okamžite do 12 hodín. Takže,prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo otvorenej pred kontakt.

Štítky: 190 farby, 300 lure, Cena 600 d, 1171mg wpl, 110cc stop, 1871 džínsy, 3 6 bunda, 4d hračka pre psa, 64 veľký klobúk.


( 0 Hodnotenie )

Počet