Non-kontakt Thermometre Infrarouge LCD Digitálny Telo/Povrchovej Teploty Digitálne Prenosné Teplomer super kvalita

€13.43


Dotyk-Voľný Čelo Teplomer Digitálny Telo & Obeject Teplomer Meranie Nástroj Pre Horúčka, Deti, Dospelí, Deti,

Popis: Vezmite si teplota je presné a bezproblémové. Tento Infračervený Teplomer na Čelo, je bezpečné, hygienické, a neinvazívny spôsob, ako mať klinicky presné čítania iba v 1 sekunde. Dotyk-Voľný Infračervený Teplomer na Čelo opatrenia telo a predmetov a kvapaliny teploty. Bezpečné, hygienické a neinvazívne teplota čítania - telesnej teploty meraní na čelo. Horúčka ikonu indikátora je možné rýchlo zistiť, normálna alebo vysoká merania. Svetelné reklamy, podsvietenie displeja pre nízke hladiny osvetlenia pomocou.

FUNKCIE:

Vstavaný ukazovateľ pre presné non-kontakt infračervené meranie - teplota môže byť zistené v 3 cm (1.18 palcov) meranie vzdialenosti. Ľahký a prenosný na použitie. 2 Režimy Teploty Teplomer - určená Hlavne na čelo alebo ucho temp meranie dojčatá alebo dospelých. Tiež berie na povrchu temp náhodné nič (prepínanie režimu Povrchových režim). Obchody Up lat merania Údajov , môžete ľahko odrážajú zmeny teploty na vaše lekári pre určení diagnózy. Podsvietenie LCD Digitálny Displej - V tele režim, digitálny teplomer môže posúdiť, či horúčka alebo nie, rôzne farby blacklight, zelená pre normálne, orange pre mierne horúčka, a červená pre vysokú horúčku. Horúčka Alarm, Nastavenia, Ak je teplota nad normálnom rozmedzí (predvolené nastavenie 38 °C/100.4°F), horúčka teplomer bude výstražný zvuk.Bzučiak pre ferver alebo vysokej teperature (alarm hodnota môže byť difined užívateľ)

ŠPECIFIKÁCIE:

typ: prenosný Materiál: ABS Plast Veľkosť: 138X 40X95mm (LxW xH) Hmotnosť: 90g Platné objektu: Objekt/Ľudské telo teplomer režim Displeja: LCD back-osvetlené displej čas odozvy: do 0,5 s Rozsah:Telesnej Teploty Meranie: 34.0-42.9°C Objektu: 0-118°C Presnosť Merania: Telo :error0.2°C /O 0,4°F; Objekt:chyba 1°C /1.8°F Pracovné Podmienky: 10-40°C / 50-104°F Meranie Vzdialenosť: 1 až 3 cm-Automatické ukončenie Čas: Cca.18 sekúnd Napájaný 2 x 1.5 v AA batérie (Poznámka: bez batérie)

BALENIE OBSAHUJE:

1 X Non-kontakt INFRAČERVENÝ Teplomer

Štítky: infračervené thermometr, bezkontaktné thermomet, kulinárske teplomer kuchyňa, plniace pero moonman, thermomet, teplomer ds kuchyňa, pyromet, thermometr, termovision, elektronická rúra teplomer.


( 2 Hodnotenie )

Počet