1 Pár Anti-slip Chrániť Pad Hrubé Činku Činka Silikónové Gripy Bar Rukoväte Vytiahnuť Vzpierania Tuku Grip Pre posilňovacie

€4.05


Funkcia

Non-slip: Kvalitné materiály potu a klzkom teréne a ruky. Školenia rukoväte zvyšuje počet tekvice a maximalizuje výsledky vzdelávania.

Ideálny grip: Väčšiu priľnavosť počas pull-ups, člnkovanie, alebo iné vytiahnuť cvičenia. Vhodné pre všetky populárne silu športy, ako sú aerobik, kulturistika, vzpieranie, telesné cvičenia, silový tréning alebo podlahy cvičenia.

CHRÁNIŤ VAŠE RUKY - polstrované dlane poskytuje komfort a podporu, a poskytuje spoľahlivé spevnenie na hmotnosti. Rozlúčiť sa bolestivé mozole, ručné pľuzgiere, ručné rip, a pokožky slzy. Zažiť tieto unikátne navrhnutý vo vzpieraní rukavice, ktoré ponúkajú pre mužov a ženy, kvalitný a príjemný tréning skúsenosti s každý a každý pracovať.

POHODLIE - Naše starostlivo vybrané materiály a inovatívne otvorený dizajn poskytujú extrémny komfort, dáva ruky schopnosť dýchať, zatiaľ čo robí intenzívne workouts. Zhora podložky poskytujú pohodlie a podporu, a poskytuje spoľahlivé spevnenie na hmotnosti.

Špecifikácia:

Farba: modrá

Hmotnosť: 360 g

Balenie Zoznam:

2 x Uchopí Činku

Láskavo poznámka

1.Prosím, Skontrolujte Si Veľkosť Detail Starostlivo Pred Zakúpením.

2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Štítky: tuk uchopenie, dumbell grip gumové, grip vytiahnuť, telo budovanie doplniť, tuk gripz, dumbbel, pad uchopenie, 16 kg kettlebell, činku uchopenie činky, grip kettlebell.


( 0 Hodnotenie )

Počet