Reolink Argus Eco IP Kamera, Vonkajšie Bezdrôtové Zabezpečenie Cam 1080p Nabíjateĺnou Batériou Napájaný Dohľadu Kamera s PIR

€49.62


Upozornenie: Objednávky z DE, UK skladu sa môže dostať faktúru s DPH. Kontaktujte nás, ak ju budete potrebovať.

Aplikovať na viacerých príležitostiach

100% Drôt-Free, Umiestniť Ho Kdekoľvek Voľne Č siete alebo napájací kábel, žiadne vŕtanie a č zásuviek potrebné. Na základe 2,4 GHz WiFi a pracuje nezávisle. Môžete ju umiestniť kdekoľvek!

Užite si lepšiu kvalitu obrazu

Pozrite si všetko do detailov s pravdou 1080p Full HD. Získať jasnejšie a ostrejšie obrázky/videá, ako 720p kamery. Sa vám bude páčiť bettery kvalitu obrazu s týmto batérie fotoaparátu Výnimočné nočné videnie 10m, môžete jasne vidieť aj v tme. Deň alebo noc, vonku alebo vnútri, Reolink Argus Eco nezastaví chrániť vás. Môžete tiež skontrolovať, či vaše dieťa má sladký sen v noci na svoje mobilné telefóny.

Super dlhý pohotovostný

Nabíjateľná Batéria, alebo Solárny Panel Napájanie(Nie je SÚČASŤOU) Reolink Argus Eco prichádza s nabíjateľnou batériou, čo umožňuje nabíjať priamo cez 5V napájací adaptér. Alebo pripojte fotoaparát k Reolink Solárny Panel a bude si non-stop napájanie celý deň a celú noc. Dlhotrvajúci výkon na jedno nabitie-šetrí vaše peniaze.

PIR Snímač Pohybu

Predstavovať 100° diagonálny uhol a vysoko citlivé 100° horizontálne PIR detekciu uhol, zachytáva všetky ľudské pohyby s takmer žiadne falošné poplachy. Prijímať okamžité aplikácie push notifikácie, e-mailu a zvukové alarmy, keď pohybu udalosti sú detekované. A v rovnakom čase, siréna alebo vlastné hlasové upozornenie sa zvuk automaticky.

Uložiť všetky pohyby v SD karty alebo Cloud

1. SD karty sa nahrávať, keď detekcia pohybu je aktivovaná. Fotoaparát sa prebudiť do 0,8 s po detekcia pohybu je triggerd. Keď SD karta je plná, bude automaticly kryt staré video. 2. Reolink Cloud pracuje iba s Reolink Ísť, Argus 2, Argus Pro, Argus Eco, Argus PT, E1, E1 Pro a E1 priblížiť Spojené Štáty, Kanada, Nový Zéland, Austrália, Katar, spojené arabské emiráty, Malajzia, Thajsko, Vietnam, Izrael, Južná Kórea, Indonézia. Viac miesta a produkty budú podporované v blízkej budúcnosti.

Videnie na diaľku, Kedykoľvek a Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k fotoaparátu vidieť live streaming a zostať v spojení. Na diaľku obraz z kamery cez: zadarmo Reolink App na vašom mobilnom zariadení, zdarma Reolink Klienta na vašom počítači webových prehliadačov (IE, Google Chrome Microsoft Okraj, Safari, Firefox, atď.).

Obojsmerné Audio, Počuť &Talk Späť cez Vaše Smartphony

Počuť, čo sa deje vo vnútri/mimo domácej a hovoriť späť len s nádychom! S vstavaný mikrofón a reproduktor, môžete komunikovať so svojimi starcov, deti, pestúnky, domáce zvieratá, atď., a varovať ústne akékoľvek nepozvaní, aj keď ste na tisíce kilometrov.

Nenechajte si ujsť žiadne dôležité upozornenie

Prijímať okamžité aplikácie push notifikácie, e-mailu a zvukové alarmy, keď pohybu udalosti sú detekované. A v rovnakom čase, siréna alebo vlastné hlasové upozornenie sa zvuk automaticky.

Práca s Google všetkých žiadateľov

To nemôže byť jednoduchšie na ovládanie a bezpečnostnú kameru, ktorá pracuje s Google Asistent. Stačí povedať "Hej Google, ukáž mi dvore" a uvidíte živé kŕmenie z fotoaparátu na Google Hniezdo Rozbočovač alebo Chromecast-zapnuté Televízory.

Vodotesnom Puzdre Dizajn pre Vonkajšie Použitie

Je vodotesný dizajn vám ponúka takmer žiadne obmedzené umiestnenie! Môžete umiestniť Reolink Argus Eco drôt-free security kamera na policu alebo iné ploché povrchy, v detskej izbe, pet izba, garáž, na strom, atď., alebo pripevnite fotoaparát na steny, vo vnútri alebo mimo.

Čo je v balení?

Štítky: eko, ochrana bezpečnostné kamery, fotoaparát b ez p e, dahua nvr, fotoaparát reolink, reo odkaz, fotoaparát surveil, reolink, reolink ísť pt, oitdoor wifi kamera.


( 1 Hodnotenie )

Počet