Starostlivosť O Ruky Dodáva Profesionálne Nail Art Kit Nožnicový Manikúra Nastaviť Nehrdzavejúcej Ocele Pedikúra Nôž Na Čistenie Nástrojov

€3.79


Funkcie: Položka Typ: Manikúra Nastaviť Materiál: Nerezová Oceľ 3 Chioces: 4pcs/set, 12pcs/set, 16pcs/set Farba: Hnedá Hmotnosť: 4pcs/set je asi 60 g, 12pcs/set je asi 170 g, 16pcs/set je 235g Špecifikácie: -Vysoká Tvrdosť, odolnosť voči Korózii, Veľmi Odolný - Ľahko sa čistí a nebude hrdze ľahko. - Pitná, jednoduchšie organizovať a vykonávať. - Vhodná pre profesionálnych salónoch a domáce použitie. - Je vhodný pre všetky vekové kategórie a unisex. - Rôzne nástroje, ktoré môže spĺňať rôzne požiadavky zahŕňajú starostlivosť o ruky, starostlivosť o tvár, starostlivosť o nohy. - Pomôže vám znížiť a hladšie nechtov hrany alebo plochy. Môže vyriešiť tváre problémy a zastrihnúť obočie. Manikúra Nastaviť (môžete Si vybrať požadované nastavenia sú 4pcs/set, 12pcs/set, 16pcs/set)

Štítky: dip nechtov prášok nastavenie, nastaviť manucure pedikúra 15, gél lak na nechty nastaviť, acryl nail art nastaviť, pedicur, súpravy na manikúru nástroje, peducure stroj, vlasy dodávky súpravy, falošný necht nastaviť, súprava manicur.


( 0 Hodnotenie )

Počet