12v 600A Auto Booster Skok Starter 88000mAH Núdzové Štartovanie Zariadenie Power Bank S USB Nabíjačka Prenosné Batérie Auto Booster

€34.80


Teplé Tipy:

Skok starter je určený pre vozidlá s 12V až 2,5 L Benzínu auto.Skontrolujte prosím vaše auto, či je 2,5 L Benzínu auto alebo nie.

Funkcia

smart a svetlo,môžu účtovať poplatky za mobilný telefón , tablet , fotoaparát a podobne je to veľmi potrebné, keď vaše elektronické zariadenie je z výroby elektrickej energie.

Vstavaný Núdzové LED Baterka s SOS : Či už budete potrebovať svetlo, ak chcete zmeniť pneumatiky, nazerať do motora, alebo je potrebné upozorniť na blížiace prevádzku, aby ste sa členia na cestách, ultra-svetlý baterku budete mať pokryté

Teplota Ochrany Vnútri Skok Starter a Svorky : Teplota ochrana konštrukcie, ktoré poskytujú úplnú ochranu na zabezpečenie bezpečnosti používania z prehriatia, po-aktuálne, prebitiu a skratu problémy,

Špecifikácia

Platné typ vozidla : Benzín auto, 2.5 L

Špičkový prúd : 600A

Štartovací prúd : 300A

Tri svetlo režim : LED svetlá,SOS,LED výbuchu-bliká

USB Výstup : 5V

Kapacita : 88000 mAh

Package zahrnuté:

1PC Auto Skok Starter a Príslušenstvo

Poznámka:Táto položka je len na displeji režim je iný, funkcia je rovnaká! !

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

Štítky: auto skok starter, 70mai skok starter, skok starter suoki, začiatok obvodu, yaber auto skok starter power bank, 6m, skok starter, vysoký výkon skok starter, kit auto booster, 37 batérie.


( 5 Hodnotenie )

Počet