Nový Príchod Jednoduché Farbenie Navi Pin Microblading Ihiel na Vyšívanie pero trvalý make-up s 1pcs príručka pero

€6.69


jednorazové hmla tieňovanie ihly navi pin microblading ihla na obočie a tieňovanie vhodné na Vyšívanie pero príručka microblading pero

12pin ručné tetovanie blsdes ;

1.Tento návod microblading ihly obleky pre ručné pero 2.Tento čepele je viac stability,menej vibrácií 3.Tento červený ručné ihly ľahký Ihly funkcie: (1)Vynikajúcej kvality a v súlade s medzinárodnými kozmetológie a zdravotné požiadavky. (2)Sterilizáciu certifikované spoločnosťou Gamma Ray, v súlade s Vládou Sterilizácia Usmernenia. (3)Ihla je vyrobený z lekárskej triedy z nehrdzavejúcej ocele. (4)Vynikajúcu stabilitu, menej vibrácií. (5)Na jednorazové použitie iba. (6)Jednotlivo balené. ručné tetovanie blsdes ; Návrat Politiky; 1.zaručujeme, nulové riziko nákupné skúsenosti tu 2.vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Ale musíte zaplatiť poštovné náklady, ak sa vrátiť nie pre kvalitu dôvodu. Plnú náhradu byť uvedené, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave. 3.poskytneme vám plnú náhradu, ak ste nedostali balík v 60 dní. Spätná väzba; Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a našich služieb, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky, budeme sa snažiť, aby ste spokojní riešenie. Ak ste šťastní, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu, tu, čo naozaj povzbudiť, aby sme sa lepšie a viac robiť pre vás v budúcnosti. vďaka!

Štítky: dermoroller zadarmo, mikro-podpichoval ihly, ihlové kolo, microblading ihly 9, ľudia ihly, hydra valček, minder ihly, zlato ihlové, flexibilné trvalé valčeky, chudnutie masér dermoroller.


( 1 Hodnotenie )

Počet