Puzdro Pre iPad 2 3 4 9.7" Kryt pre iPad A1460 A1459 A1458 A1414 A1430 A1403 A1397 A1396 Flip Stojan PU Kožené puzdro na Tablet

€6.04


Puzdro Pre iPad 2 3 4 9.7" Kryt pre iPad A1460 A1459 A1458 A1414 A1430 A1403 A1397 A1396 Flip Stojan Koža PU Tablet Prípade Upozornenie:

1. Prosím ponúknuť nám platnú adresu doručenia,PSČ, a JEDINÉ meno príjemcu.(Ruskej kupujúci: Meno,otcovo-Meno,priezvisko)

2. Prosím, skontrolujte, či vaše zariadenie model starostlivo pred objednaním, nebudeme niesť akúkoľvek zodpovednosť, ak ste objednávku zle. Ak si nie ste istí, či výrobok vyhovovali váš prístroj alebo nie, neváhajte a obráťte sa na nás.

3. Zvyčajne objednávka bude dodávaný v 3 pracovných dní po platbe sú overené www.tantra-egypt.sk, co potrebujeme čas na kontrolu výrobku po jednej pred odoslaním von.

4. Kupcov, ktorí nás chcú loď sa naliehavo, prosím, napíšte nám, aby pripomienky, zaistíme dodanie prednostne.

5. Zvyčajne sledovania údajov bude odoslaný do 3 pracovných dní po tom, ako sme prepravné von.

6. Odhadovaný čas doručenia je ponúkané www.tantra-egypt.sk je to odlišné od predávajúceho garantované doručenie čas.

7. Ak príkaz nebude dorazí do garantovaná doba dodania(NIE je Odhadovaný čas doručenia, prosím, neváhajte a opýtajte sa nás na rozšírenie ochrany. Tiež máte právo otvoriť sporu a požadovať vrátenie peňazí, budeme akceptovať na vrátenie peňazí v plnej miere a bez problémov.

8. Ak výrobok prišiel poškodený alebo nepracuje správne, prosím, neváhajte a opýtajte sa nás odoslať zbrusu nový produkt slobodne, budeme sa pokúsiť odoslať ju tak rýchlo, ako je to možné. Avšak, môžete mať aj práva na otvorenej a požadovať vrátenie peňazí, budeme povoliť www.tantra-egypt.sk to vyriešiť v 7 dní.

9. Ak výrobok nevyhovuje vaše zariadenie, skontrolujte, či vaše zariadenie spĺňa deklarované model popis alebo nie. Môžete nám napísať na potvrdenie problém, budeme reagovať v 1 pracovný deň. Ak sme poslali ste zlý výrobok, vrátime vám peniaze v plnej výške, alebo odoslať správny produkt voľne a okamžite. Avšak, ak ste si objednali zle, môžete otvoriť "Return&Vrátenie peňazí" v spore s rozumom "OBJEDNAL som si HO OMYLOM"(NIE VEĽKOSŤ nezhoduje POPIS).

10. Pre každý problém s objednávkou, prosím, kontaktujte nás pred openning sporu alebo zápis negatívne recenzie, budeme reagovať v jeden pracovný deň a ponúknuť vám kupujúci spokojní po-predajný servis.

Štítky: štruktúra ipad 2, aldi ipad prípade, logo kindle, puzdro na tablet, prípade ipad, ipad t2 prípade, puzdro pre ipad min, ipad pro, a1822 esr, kryt ipad.


( 1 Hodnotenie )

Počet