QHCP Volant Tlačidlo Rám Prevodovky Hlavy Gombík Kryt Centrálny Pás Interiéru Nálepky ABS Zlaté Drevo Na Toyota Camry 2018 2019

€15.63


QHCP Volant Tlačidlo Rám Prevodovky Hlavy Gombík Kryt Centrálny Pás Interiéru Nálepky ABS Zlaté Drevo Na Toyota Camry 2018 2019

C ondition: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

Materiál: ABS

Model Auta: Pre Toyota Camry 2018 2019 (Na Ľavej Strane Riadiť Auto)

Farba: Zlato, Drevo, Zrno

Štýl: Golden Wood Grain Štýl

Originál: Čína, Guangzhou

Prosím, pozornosť:

O strešné okno panel tlačidlo nálepky(späť stropné svietidlo kryt), existujú 2 druhy, jeden je s uprostred malé tlačidlo( high-konfigurácia vyhradená ) a druhý je bez uprostred malé tlačidlo ( low-konfigurácia vyhradená), pretože nie je dostatok miesta v sku, môžeme posielať len jeden z nich, prosím, zanechajte nám odkaz, dajte nám vedieť, ktorý z nich by ste chceli, keď ste na mieste, poradí, inak, budeme loď tovar podľa vašej objednávky, prosím vedieť, ďakujem.

Funkcia:

--Jednoduchá inštalácia, Anti-scratch, Anti-špinavé, Wearproof

--Aby vaše auto v pohode a výrazné.

Poznámky:

--Prosím, uistite sa, že položka oblek pre vaše auto pred uvedením poradí, ďakujem.

--Vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Skutočný produkt, ktorý dostal prednosť.

--Vaša spokojnosť je náš prvoradý záujem. Ak máte akýkoľvek problém, o produkte, kontaktujte nás, a my sa problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem.

Štítky: dvojité gombík gitara, audi a3 canbus, corolla e140, nardi torino volant, din toyota camry v40, radiacej páky shift, camry 2019 se, nárazník camry xv20, 2020 camry, prípade camry xv70.


( 1 Hodnotenie )

Počet