Ležérne Nohavice Pre Mužov Super Teplé elastické Zimné Súpravy Joggers Módne Dlhé Nohavíc Streetwear Muž Hrubé Hombre Fleece 8XL

€21.54


/ Vitajte V Našom Obchode!MOOWNUC, Aby Život Viac Elegantné!

Položka Druh: pánske Bežné Nohavice Sezóna: Zima,Jar,Jeseň Štýl: Módne,Klasické Bežné Rukáv dĺžka: Dlhé,Plný Materiál:Bavlna,Polyester Typu: Tuhé,,Čierna,Navy,Šedá Funkcie: Hrúbky: Regular Mäkkosť: Mäkká Pružnosť: Nie Verzia typ: Fit Dizajn: Klasické, Športové, Domáce život,Podnikanie Veľkosť:Plus Veľkosť;L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL,8XL Balenie Zahŕňa: 1*pánske Bežné Nohavice

/ Veľkosti Grafu(cm/inch)

Poznámky:Táto veľkosť je Ázijských veľkosť,nie USA/Európska veľkosť,štandardná veľkosť,tak prosím kúpiť väčšie 1-2 veľkosť pri zadaní objednávky.

/ Product Zobraziť

/ Zobraziť Detail

Rôzne obrazovke počítača sa môže zobraziť rôzne farby, dokonca aj vtedy, ak je rovnakej farby. Takže prosím, aby rozumné farebný rozdiel.

/ O Nás

/ Veľkosť Popis

1.Pretože ručné meranie,môže byť 1-3 cm chyba (1 palec=2.54 cm 1 cm=0.39 palca).2.Prosím, venujte pozornosť veľkosti, štandardu. Ázijské veľkosti sú o dve veľkosti menšie ako Americké/Európska veľkosti.3.Prosím, vyplňte svoju výšku a váhu v poradí, poznámky,budeme vám poskytnúť správnu radu.

/ Doprava Politiky

1.Budeme loď položky out do 2-5 dní( Pracovné dni )po vykonané platby.2.Položky dorazí v 7-35 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

/ Vrátenie Tovaru

1.Vaša spokojnosť je našou prioritou.ak nie ste spokojní s položkami s akýchkoľvek dôvodov, môže byť vrátený v pôvodnom stave do 14 dní od doručenia a my vám ponúknuť plnú náhradu spolu s prepravné náklady alebo odoslať nahradenie vám do 3 pracovných dní, hneď ako sme prijatia vrátenie tovaru.Ale ak tam nie je problém s kvalitou tovaru, kupujúci by mali platiť pre návrat nákladnej dopravy.

/ Pripomienky

1.Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás.Ak ste spokojní s našimi položky,venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.2.Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Prajeme vám príjemné nakupovanie čas.

Štítky: behanie kravatu a farbivá, 8xl pre ženy, 8xl muž, lomaiyi muž teplé zimné nohavice, bavlna twill joggers, jogger nohavice, jeleň teplé zimné nohavice, naruto bavlna joggers, flannelette nohavice, 8xl mužov plus veľkosť.


( 1 Hodnotenie )

Počet